Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νικολογιάννης: "Στόχος το απόλυτο στο ΟΑΚΑ για τον ΠΑΟ - Πρέπει να σπάσει δύο παραδόσεις - Το μόνο κακό..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-20 16:04:00

Νικολογιάννης: "Στόχος το απόλυτο στο ΟΑΚΑ για τον ΠΑΟ - Πρέπει να σπάσει δύο παραδόσεις - Το μόνο κακό..."

Sportdog Team
Νικολογιάννης: "Στόχος το απόλυτο στο ΟΑΚΑ για τον ΠΑΟ - Πρέπει να σπάσει δύο παραδόσεις - Το μόνο κακό..."

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το 3x3 στην έδρα του και αναφέρθηκε στο κακό σερί απέναντι σε ισπανικές ομάδες αλλά και στις ανεπιτυχείς πρεμιέρες του.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στην «AS» με αφορμή το αυριανό ματς με τη Βιγιαρεάλ, φανερώνουν και το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι δηλώσεις του Αϊτόρ δίνουν το στίγμα πως έχει στοχοποιήσει τα ματς στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός. Δείχνουν την νοοτροπία που έχει περάσει ο Γιοβάνοβιτς ότι πρέπει να πάρει τρεις νίκες εντός έδρας και με λίγους ακόμα βαθμούς εκτός να περάσει. Νομίζω ότι θα σπάσουν οι βαθμοί, μπορεί το Ρεν-Μακάμπι να έρθει ισοπαλία.

Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι η πολύ κακή παράδοση που έχει με τις ισπανικές ομάδες, έχει μόνο τρεις νίκες και δεν είναι τυχαίο αυτό. Καλά παιχνίδια έχει κάνει, αποτελέσματα δεν παίρνει. Όπως και ότι έχει να κάνει νίκη σε πρεμιέρα ομίλων από το 2007-08. Το ματς είναι δύσκολο, θέλει πολύ υπομονή. Είναι και οι πρεμιέρες δύσκολες και οι ισπανικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός έχει δύο παραδόσεις να σπάσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι έχουν μείνει γύρω στις 4.500 εισιτήρια αδιάθετα για το αυριανό ματς των «πράσινων» με το «κίτρινο υποβρύχιο», με τιμές για… κάθε βαλάντιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισοπαλία 10 εκατ. Μαρινάκη-Μελισσανίδη! Πωλήσεις 22.6 εκατ. ο ΟΣΦΠ, ζημιά ΑΕΚ,ΠΑΟ -"Μάγκας" Καρυπίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags