Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Με μια επιστροφή η αποστολή του ΠΑΟ ενόψει Βιγιαρεάλ - Σούπερ νέα για Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-20 19:59:00

Με μια επιστροφή η αποστολή του ΠΑΟ ενόψει Βιγιαρεάλ - Σούπερ νέα για Γιοβάνοβιτς!

Sportdog Team
Με μια επιστροφή η αποστολή του ΠΑΟ ενόψει Βιγιαρεάλ - Σούπερ νέα για Γιοβάνοβιτς!

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, με τον Σέρβο τεχνικό να κάνει γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας να επιστρέφει.

Παναθηναϊκός: Αντίστροφα μετράνε οι Πράσινοι ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (21/9) με τη Βιγιαρεάλ, με τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και τον Σέρβο τεχνικό να κάνει γνωστή την αποστολή, στην οποία επιστρέφει ο Τιν Γεντβάι, που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

«Την τελευταία του προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα ομίλων του Europa League κόντρα στη Villarreal πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδια σε μικρούς χώρους και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρίβει τα χέρια" του ο Σαββίδης για δύο χρυσά deals - Ήρθε Ελλάδα κορυφαίο club - Σενάριο και για Μπάγερν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags