Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Προσκύνησαν τον ΠΑΟ, υποκλίθηκαν σε Γιοβάνοβιτς - Τους τέλειωσε με μία κίνηση - Γι’ αυτό είπε "όχι" σε 2 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-21 22:30:00

Προσκύνησαν τον ΠΑΟ, υποκλίθηκαν σε Γιοβάνοβιτς - Τους τέλειωσε με μία κίνηση - Γι’ αυτό είπε "όχι" σε 2 εκατ.!

του Δημήτρη Σκούφου
Προσκύνησαν τον ΠΑΟ, υποκλίθηκαν σε Γιοβάνοβιτς - Τους τέλειωσε με μία κίνηση - Γι’ αυτό είπε "όχι" σε 2 εκατ.!

Πώς ο Σέρβος οδήγησε το Τριφύλλι σε θρίαμβο με τη Βιγιαρεάλ. Οι κινήσεις πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα που έκαναν τους Πράσινους κυρίαρχους στο χορτάρι, οι κορυφαίοι της αναμέτρησης και η τεράστια δικαίωση για την πρόταση που απέρριψαν...

Ιδανικότερη επιστροφή στην Ευρώπη μετά από επτά χρόνια δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού! Οι Πράσινοι παρουσιάστηκαν με το "μαχαίρι στα δόντια" και εκτέλεσαν δις την Βιγιαρεάλ με γκολ μεγάλης κλάσης από Ιωαννίδη και Σπόραρ, μπαίνοντας έτσι με ονειρεμένο τρόπο στις υποχρεώσεις τους στον φετινό όμιλο του Europa League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποδείχθηκε ιδιαίτερα διαβασμένος στο παιχνίδι της αντιπάλου του, έκλεισε ιδανικά όλους τους χώρους και τα "ατού" της ισπανικής ομάδας και εκτός από μία φάση στο 18' με τον Μοράλες, ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τα "κίτρινα υποβρύχια", που... βυθίστηκαν από τις ιαχές του κόσμου που κατέκλυσε το ΟΑΚΑ.

 

Το πράσινο κέντρο υπερίσχυσε για άλλη μια φορά των αντιπάλων του, με τον Σέρβο τεχνικό να επιλέγει... διάνα τον Τσέριν αντί του Βιλένα, καθώς ο Σλοβένος χαφ "έδεσε" εξαιρετικά με τους Ρούμπεν και Μπερνάρ, δίνοντας τον ρυθμό που ήθελαν οι Πράσινοι για να μην ξεφύγει το ματς από τον δικό τους έλεγχο. Όσο για τον Βραζιλιάνο, ήταν ξανά σε καλή βραδιά βγάζοντας ορισμένες κάθετες που "τρύπησαν" την ισπανική άμυνα και επιβεβαίωσε για ένα ακόμα ματς την αγωνιστική άνοδο που δείχνει από την αρχή της φετινής σεζόν.

Φυσικά, δεν μπορούν να λεχθούν και πολλά για το γκολ που βάζει ο απίθανος Ιωαννίδης, δείχνοντας και πάλι την κλάση του με αυτό το "σκαφτό" πλασεδάκι. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι η δικαίωση που πρέπει να αισθάνεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέναντι σε όσους είχαν βιαστεί τον Φεβρουάριο του 2022 να τον κριτικάρουν, όταν τότε ο Σέρβος κόουτς και το Τριφύλλι είχαν απορρίψει πρόταση πάνω από 2 εκατομμύρια για τον Έλληνα φορ από το MLS.

Πλέον, φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο στο χορτάρι το τι είναι αυτό που έβλεπε στον Ιωαννίδη ο Γιοβάνοβιτς και που μελλοντικά θα φέρει όχι μόνο γκολ και προσφορά στους αγώνες, αλλά και μια ίσως ακόμα μεγαλύτερη πρόταση από την προαναφερθείσα!

Υ.Γ: Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στον Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος έκανε μάλλον την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας μπακ ήταν εκπληκτικός, με τρομερά ανεβάσματα και αντοχές στην ούτως ή άλλως φοβερή δεξιά πλευρά των Πράσινων (μαζί με τον Παλάσιος) και βέβαια ήταν αυτός που με δική του υπέροχη κάθετη πάσα έβγαλε τον Ιωαννίδη φάτσα με τον Ρέινα, πριν o διεθνής φορ γράψει το 1-0 για την ομάδα του. 

Υ.Γ.2: Από το αποψινό ματς καταλαβαίνει κανείς και το πόσο σημαντική ήταν για τον Παναθηναϊκό η άνοδος του Γιώργου Βαγιαννίδη, ο οποίος έκανε ματσάρες κόντρα σε Μαρσέιγ και Μπράγκα. Ο μικρός ανέβασε αισθητά τις μετοχές του και τον ανταγωνισμό στην δεξιά πλευρά της άμυνας, ωθώντας τον Κώτσιρα να δώσει ακόμα παραπάνω αγωνιστικά, με αποτέλεσμα την αποψινή εικόνα του στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράνοια στο ΟΑΚΑ μετά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη με Βιγιαρεάλ - Αποθέωση για Γιοβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags