Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα - "Όσοι δεν πίστευαν θα πιστέψουν" - Ατάκα-φωτιά για δημοσιογράφους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-22 01:17:00

Ο Αλμέιδα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα - "Όσοι δεν πίστευαν θα πιστέψουν" - Ατάκα-φωτιά για δημοσιογράφους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Αλμέιδα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα - "Όσοι δεν πίστευαν θα πιστέψουν" - Ατάκα-φωτιά για δημοσιογράφους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρος ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ, που πέταξε "σπόντα" μετά την επική νίκη με Μπράιτον.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μετά τη μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Μπράιτον στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην Cosmote TV:

«Είμαι ευτυχισμένος, κυρίως λόγο του πόσο μεγάλος ήταν ο αντίπαλος. Είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα. Κάναν πολύ έξυπνο παιχνίδι τα παιδιά απέναντι σε αυτή την ομάδα, παίξαμε όπως συνήθως αλλά εμείς είχαμε την τύχη μαζί μας.

Προσπαθώ να χειρίζομαι τη ζωή μου με έναν διαφορεςτικό τρόπο. Δεν αλλάζω τη ζωή μου με το αν υπάρχει επιτυχία. Σήμερα δεν είμαστε οι καλύτεροι και όταν χάνουμε δεν είμαστε οι χειρότεροι.

Όταν ήρθα είπα ότι η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική, έχω την στήριξη της διοίκησης και όσοι δεν πιστεύουν θα πιστέψουν».

Στη συνέχεια ο Αργεντίνος τεχνικός έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου, όπου άφησε αιχμές για τη στάση ορισμένων δημιογράφων τονίζοντας ότι "Χθες ήταν δύο δημοσιογράφοι εδώ που όταν είπα ότι ήρθαμε να νικήσουμε, ένας χαμογέλασε. Σήμερα αυτός δεν είναι εδώ".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ότι χθες είχε πει ότι η ΑΕΚ θα ερχόταν εδώ για τη νίκη και ότι το πίστευε τόσο πολύ: «Εγώ πιστεύω πολύ στη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Πάντα σέβομαι τους αντιπάλους και τους αξιολογώ. Είχα εμπιστοσύνη και δουλέψαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα για να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη. Δουλέψαμε σαν ομάδα και αυτό με κάνει πιο πολύ ευτυχισμένο».

Για τη νοοτροπία του νικητή που έχει περάσει στην ΑΕΚ απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης: «Εμείς δουλεύουμε μαζί ένα χρόνο και δύο μήνες. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το παιχνίδι που συνήθως κάνουμε. Ο αντίπαλος κάποιες στιγμές μας υποχρέωσε να κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι. Αλλά αυτή την ομάδα τη χαρακτηρίζει το μαχητικό πνεύμα. Την περσινή σεζόν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δουλεύουμε για ένα ποδόσφαιρο που βασίζεται στην ομαδική δουλειά. Εγώ ζω τη ζωή μου όπως προπονώ. Οπότε μου αρέσει να σέβομαι τον κόσμο και μου αρέσει να μας σέβονται. Αυτό που ψάχναμε είναι να ήμασταν σεβαστοί στην Ευρώπη και χρειαζόμασταν να πάρουμε ένα αποτέλεσμα όπως αυτό. Χθες ήταν δύο δημοσιογράφοι εδώ που όταν είπα ότι ήρθαμε να νικήσουμε, ένας χαμογέλασε. Σήμερα αυτός δεν είναι εδώ. Προφανώς δεν μας αρέσει να μας υποτιμά κανένας. Γνωρίζαμε το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Μπόρεσα και να το πω και στον προπονητή τους, παίζει ένα φανταστικό ποδόσφαιρο. Εμείς σταθήκαμε στο ύψος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags