Για… εξάποντο παιχνίδι και μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσει αφενός τον «αποκλεισμό» της Μακάμπι Χάιφα, αφετέρου να κάνει βήμα κατάκτησης μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει φοβερό ξεκίνημα, αν δεν υπήρχε το τρίποντο με την Βιγιαρεάλ και το +3 από την Μακάμπι Χάιφα, δεν θα μιλούσαμε τώρα για μεγάλη ευκαιρία. Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτά τα δεδομένα στο αυριανό ματς, καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για ένα ματς έξι πόντων. Αν το πάρει, κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Παναθηναϊκός τελειώνει την Μακάμπι, με την διαφορά των έξι πόντων και ένα παιχνίδι στην Αθήνα. Η τρίτη θέση οδηγεί στα νοκ άουτ του Conference League αλλά στόχος του Παναθηναϊκού είναι, μετά και την πολύ μεγάλη νίκη επί της Βιγιαρεάλ, μια από τις δύο πρώτες θέσεις. 

 

Ακόμα και αν πάρει τον ένα βαθμό, είναι αρκετά πίσω η Μακάμπι, το μόνο κακό αποτέλεσμα είναι η ήττα, γιατί βάζει στο παιχνίδι ξανά την ισραηλινή ομάδα. Σαν εικόνα και των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό φεγγάρι, ενώ η Μακάμπι είναι λίγο επηρεασμένη από την φυγή του Μπαράκ. Μέσω της κυκλοφορίας της μπάλας και την πίεση ψηλά, θα μπει για να κυριαρχήσει και να πάρει το παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Αϊτόρ δεν έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στην 20άδα του Παναθηναϊκού αύριο, αλλά και ότι δεν ξέρει αν είναι έτοιμος ο Βαγιαννίδης για να ξεκινήσει στην 11άδα, σε αντίθεση με τον Σπόραρ, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Δεκτή η πρόταση ΠΑΟΚ, συμφώνησαν με Μαρινάκη