Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Καμπανάκι" Μίνου για οπαδούς της Άιντραχτ - Έχουν εισιτήρια σε όλη την Τούμπα - Το σχέδιο της Αστυνομίας
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 19:45:00

"Καμπανάκι" Μίνου για οπαδούς της Άιντραχτ - Έχουν εισιτήρια σε όλη την Τούμπα - Το σχέδιο της Αστυνομίας

Sportdog Team
"Καμπανάκι" Μίνου για οπαδούς της Άιντραχτ - Έχουν εισιτήρια σε όλη την Τούμπα - Το σχέδιο της Αστυνομίας

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη για τους Γερμανούς οπαδούς, καθώς θα βρεθούν περισσότεροι από 1500 στην πόλη

Οι οπαδοί της Άιντραχτ εξάντλησαν τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεση τους δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (5/10, 22:00) στην Τούμπα.

Η γερμανική ομάδα με ανακοίνωση της δίνει οδηγίες σε όσους βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και ζητά από όσους φίλους της δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο να μην επιχειρήσουν να βρεθούν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

"Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, γι’ αυτό και δε θα υπάρχει ανοικτό εκδοτήριο. Δε θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε φιλάθλους που δε θα έχουν εισιτήρια. Το γήπεδο θα ανοίξει τις πόρτες του δύο ώρες πριν από τη σέντρα, ωστόσο, ο χώρος των φιλοξενούμενων θα ανοίξει με την άφιξη των πρώτων πούλμαν.

Θα υπάρχουν διπλοί έλεγχοι των εισιτηρίων στην είσοδο, ενώ απαγορεύεται η κατοχή αλκοόλ. Η ελληνική αστυνομία μπορεί να γίνει πολύ αυστηρή" προειδοποιεί η ομάδα της Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μίνου στην ΕΡΤ, στην Θεσσαλονίκη θα βρεθούν σίγουρα περισσότεροι από 2000 Γερμανοί, ενώ έχουν πάρει μόλις 1600 εισιτήρια.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags