Facebook Pixel Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός: Αυστηρή! Η απευθείας κόκκινη στον Ντόη που άλλαξε όλο το ματς στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-05 21:56:00

Αυστηρή! Η απευθείας κόκκινη στον Ντόη που άλλαξε όλο το ματς στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυστηρή! Η απευθείας κόκκινη στον Ντόη που άλλαξε όλο το ματς στη Σερβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός έκανε "χαρακίρι" χάνοντας μια σίγουρη νίκη (2-2) με την Μπάτσκα Τόπολα, αλλά έχει δικαιολημένα παράπονα για την διαιτησία και την αποβολή του Ντόη, που άλλαξε τελείως τον ρου της αναμέτρησης.

Παρότι βρέθηκε μπροστά με 2-0 στη Σερβία τελικά ο Ολυμπιακός έφυγε μόνο με τον βαθμό (2-2) από την έδρα της Μπάτσκα Τόπολα και πλέον βλέπει την υπόθεση πρόκρισης να δυσκολεύει, στρέφοντας την προσοχή του κυρίως στο κυνήγι της τρίτης θέσης, που οδηγεί στο Conference League.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι δικαίως φωνάζουν για την φάση του 71', όπου ο Ντόη ανέτρεψε παίκτη των Σέρβων που πήγαινε για γκολ και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, ο οποίος θεώρησε ότι ήταν τελευταίος στην άμυνα και ότι ο άσος της Μπάτσκα ήταν σε θέση για γκολ.

Από το ριπλέι φαίνεται πάντως ότι ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων είναι αρκετά πλάγια, με τον Ρέτσο να είναι δίπλα στον Ντόη, ο οποίος κάνει το φάουλ, αλλά η απόφαση για απευθείας κόκκινη από τον ρέφερι μοιάζει ιδιαίτερα αυστηρή.

Δείτε την παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags