Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προκλητικός ο κόουτς της Άιντραχτ: "Ξάπλωσε ο Βιεϊρίνια - Μετά τα επεισόδια στην Τούμπα, στη Γερμανία θα..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-06 01:10:00

Προκλητικός ο κόουτς της Άιντραχτ: "Ξάπλωσε ο Βιεϊρίνια - Μετά τα επεισόδια στην Τούμπα, στη Γερμανία θα..."

Sportdog Team
Προκλητικός ο κόουτς της Άιντραχτ: "Ξάπλωσε ο Βιεϊρίνια - Μετά τα επεισόδια στην Τούμπα, στη Γερμανία θα..."

Μόνο να ηρεμήσει την κατάσταση δεν προσπάθησε ο προπονητής της Άιντραχτ, μετά τα σοβαρά επεισόδια στη λήξη του αγώνα!

Ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντίνο Τοπμέλερ, μίλησε στην συνέντευξη τύπου της Τούμπας μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1, θεωρώντας άδικο το αποτέλεσμα, ενώ χαρακτήρισε... θέατρο τη φάση που οι παίκτες του δεν τήρησαν το fairl play για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και εξαιτίας της οποίας υπήρξε τρομερή ένταση στην Τούμπα (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν αξίζαμε την ήττα. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Είχαμε 18 τελικές και χάσαμε γιατί μας έλειψε η ακρίβεια στο τελείωμα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ έστω και αν χάσαμε από γκολ... μπιλιάρδο».

Όσον αφορά τη φάση με τον Βιεϊρίνια: «Δεν υπήρχε κάτι για να γίνει fair play.  Δεν έπρεπε να ξαπλώσει ο Βιεϊρίνια. Δεν χρειάζεται να μας δείχνουν με το δάκτυλο».

Σχετικά με τη συνέχεια: «Ξέρουμε ότι με τον ΠΑΟΚ θα παίξουμε για την πρωτιά του ομίλου. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα αλλά απομένουν ακόμα 4 ματς. Και ένα από αυτά είναι στη δική μας έδρα με μία καυτή ατμόσφαιρα ιδιαίτερα μετά τα επεισόδια στο φινάλε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags