Στην κριτική που ασκείται για την χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας. «Αν στη κακή σου βραδιά παίρνεις ένα αποτέλεσμα, αυτό δεν είναι αποτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή των Αντώνη Καρπετόπουλου και Αντώνη Πανούτσου επισημαίνοντας την κόπωση της ομάδας από τα πολλά απαιτητικά παιχνίδια και τα πολλά ταξίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού ανέφερε ότι ο βαθμός που κατέκτησε χθες στο Ισραήλ είναι σημαντικός, με τους πράσινους πια να παίζουν στο παιχνίδι με τη Ρεν μια από τις πρώτες θέσεις στον όμιλο, έχοντας προβάδισμα έναντι της Μακάμπι για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Στην παρουσία των παικτών ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε τους Μπρινιόλι, Αράο και Σένκεφελντ, τονίζοντας ότι -κατά τη γνώμη του- ο Ολλανδός στόπερ είχε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στην ομάδα.

Τέλος, σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού εκτίμησε ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στην 11άδα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…