Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το "ΦΩΣ" εξηγεί: Αυτό "καίει" τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη - Θα επηρεάσει μελλοντικές κληρώσεις του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-09 09:27:00

Το "ΦΩΣ" εξηγεί: Αυτό "καίει" τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη - Θα επηρεάσει μελλοντικές κληρώσεις του!

Sportdog Team
Το "ΦΩΣ" εξηγεί: Αυτό "καίει" τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη - Θα επηρεάσει μελλοντικές κληρώσεις του!

Τι αναφέρει σήμερα η γνωστή εφημερίδα για το τι είναι αυτό που ψάχνουν οι Ερυθρόλευκοι από εδώ και πέρα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Με τον χειρότερο τρόπο έχει ξεκινήσει την φετινή του παρουσία στον όμιλο του Europa League ο Ολυμπιακός, μετρώντας μια εντός έδρας ήττα (2-3) από την Φράιμπουργκ και μια ισοπαλία (2-2) στη Σερβία με την Μπάτσκα Τόπολα.

Οι Πειραιώτες πρέπει να δείξουν θεαματική βελτίωση εν όψει της συνέχειας, αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την δεύτερη θέση, ωστόσο τα αποτελέσματά τους ενδέχεται να επηρεάσουν και μελλοντικές κληρώσεις τους στην διοργάνωση.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ", ο Ολυμπιακός "καίγεται" για το ranking της UEFA, καθώς τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα τον έριξαν αρκετά στην γενική κατάταξη και θέλει οπωσδήποτε να αρχίσει να συγκεντρώνει βαθμούς για να το βελτιώσει.

Οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ότι η βαθμολογία τους στην Ευρώπη ενδέχεται να επηρέασει τις μελλοντικές κληρώσεις τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα γκρουπ τα οποία συμμετέχουν και γι' αυτό το λόγο ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν "ντεμαράζ" όχι μόνο για να διεκδικήσουν πρόκριση φέτος, αλλά με γνώμονα και το ευρωπαϊκό τους μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 12 "καυτές" μεταγραφικές υποθέσεις - Πού δικαιώθηκαν και ποιους έχασαν Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags