Facebook Pixel Απίστευτη επίθεση Ντε Μπουρ στον Άγιαξ: ’’Δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα από σκ@@@!"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-13 06:21:00

Απίστευτη επίθεση Ντε Μπουρ στον Άγιαξ: ’’Δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα από σκ@@@!"

Sportdog Team
Απίστευτη επίθεση Ντε Μπουρ στον Άγιαξ: ’’Δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα από σκ@@@!"

Αιχμηρό σχόλιο του Ολλανδού προπονητή.

Ο Άγιαξ έχει σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ στην εκκίνηση της σεζόν και το κλίμα γύρω από την ομάδα είναι εκρηκτικό. Ο άλλοτε κόουτς του ''Αίαντα'' Φρανκ Ντε Μπουρ σχολίασε σε podcast την κατάσταση του συλλόγου και έδωσε ατάκες. Συγκεκριμένα, εξέφρασε την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν και τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει δεν είναι κατάλληλοι για το επίπεδο της ιστορικής ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Φρανκ Ντε Μπουρ:

«Μπορεί να φαίνεται σκληρό, αλλά δεν μπορείς να φτιάξεις σοκολάτα από σκ***. Είμαι πραγματικά ανήσυχος, δεν ξέρω πού πάει αυτό. Δεν έχω τίποτα εναντίον των παιδιών που έχουν έρθει. Είναι χαρούμενοι που παίζουν στον Άγιαξ, αλλά δεν είναι δυνατόν να φέρνουν τόσους παίκτες δεύτερης κατηγορίας και να πιστεύουν ότι θα έχουν υψηλότερο επίπεδο.

Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Παρακολούθησα την ήττα από την Άλκμααρ την Κυριακή. Το ματς ήταν τρομερά κακό. Όλοι πιστεύουν ότι θα παίζαμε εναντίον της Μπάγερν Μονάχου ή της Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Όλα αυτά έχουν πλέον εξαφανιστεί και αυτό πονάει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags