Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό θέλει ο Παναθηναϊκός με Μπρινιόλι, Λοντίγκιν - "Βόμβα" με τα εισιτήρια ενόψει Ρεν
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-18 16:38:00

Αυτό θέλει ο Παναθηναϊκός με Μπρινιόλι, Λοντίγκιν - "Βόμβα" με τα εισιτήρια ενόψει Ρεν

Sportdog Team
Αυτό θέλει ο Παναθηναϊκός με Μπρινιόλι, Λοντίγκιν - "Βόμβα" με τα εισιτήρια ενόψει Ρεν

Οι Πράσινοι κινούνται με στόχο να ανανεώσουν τα συμβόλαια των δύο τερματοφυλάκων τους, την ίδια στιγμή που οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται ενόψει των αναμετρήσεων με Ολυμπιακό και Ρεν.

Παναθηναϊκός: Για την πρόθεση των Πρασίνων να κρατήσουν στο ρόστερ τους τόσο τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι όσο και τον Γιούρι Λοντίγκιν, έχοντας μάλιστα ήδη αρχίσει τις σχετικές διαδικασίες, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει πακέτο και για τα επόμενα χρόνια και τον Μπρινιόλι και τον Λοντίγκιν. Έχει κριθεί ότι είναι το κορυφαίο δίδυμο γκολκίπερ τουλάχιστον εδώ και χρόνια στον Παναθηναϊκό, για μένα και στην Ελλάδα. Είναι ειλημμένη απόφαση να μείνουν και οι δύο, όχι ο ένας ως βασικός και ο άλλος αναπληρωματικός. Δεν εξαρτάται ο ένας από το τι θα γίνει με τον άλλον. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να μείνουν και οι δύο.

Είναι η προτεραιότητα να κλείσουν αυτές οι δύο περιπτώσεις και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα σε λίγο καιρό, μπορεί να πάρει λίγο καιρό παραπάνω. Πάντως, οι διερευνητικές επαφές έχουν αρχίσει. Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά μέχρι εκεί, αυτά τα θέματα είναι δύσκολα. Και των δύο τα συμβόλαιά λήγουν το καλοκαίρι», είπε σχετικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους πολλούς διεθνείς που διαθέτει πλέον ο Παναθηναϊκός, με αφορμή και τη χθεσινή πολύ καλή εμφάνιση του Τσέριν, σημειώνοντας πως αφενός θα φέρει πρόταση, αφετέρου καταδεικνύει την βελτίωση του ρόστερ, ενώ για το θέμα των εισιτηρίων του ματς με τη Ρεν είπε ξανά πως είναι πιθανό να μην βγουν από πλευράς Πρασίνων, ενώ σε κάθε περίπτωση θα είναι ελάχιστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή δεδομένων στο Τριφύλλι: Αυτός παίρνει σειρά για ανανέωση μετά τον Μπρινιόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags