Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σίγουρα 3ος με νίκη επί της Ρεν ο ΠΑΟ - Η στάση στο Φάληρο έφερε συσπείρωση - Έπρεπε να αποβληθεί ο Ντόη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-24 12:45:00

"Σίγουρα 3ος με νίκη επί της Ρεν ο ΠΑΟ - Η στάση στο Φάληρο έφερε συσπείρωση - Έπρεπε να αποβληθεί ο Ντόη"

Sportdog Team
"Σίγουρα 3ος με νίκη επί της Ρεν ο ΠΑΟ - Η στάση στο Φάληρο έφερε συσπείρωση - Έπρεπε να αποβληθεί ο Ντόη"

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό να κερδίσει την Πέμπτη τη Ρεν και αναφέρθηκε στην σωστή αντίδραση της διοίκησης στο ντέρμπι, που άρεσε στον κόσμο.

Συσπειρωμένος πηγαίνει στο πολύ σημαντικό ματς… πρόκρισης με τη Ρεν ο Παναθηναϊκός, μετά τον χειρισμό της διοίκησης στην υπόθεση της διακοπής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Θεωρώ πιο σοβαρό να λέω αυτά που βλέπω στα πρωινάδικα από το να κάθομαι να ασχολούμαι με επιχειρήματα τύπου στον Παναθηναϊκό παράγγειλαν πίτσες. Πάντως, η σωστή αντίδραση της διοίκησης και η… Παναθηναϊκή στάση στο θέμα με την διακοπή άρεσαν στον κόσμο και έφερε συσπείρωση. Έπρεπε να είχε γίνει και νωρίτερα, σε άλλες περιπτώσεις. Πριν από 20 χρόνια αρχικά, στη Ριζούπολη.

Τώρα, υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη, κόντρα στη Ρεν. Σε ένα παιχνίδι όπου αν καταφέρει να πάρει τη νίκη θα έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ την τρίτη θέση και θα βάλουν πλώρη για τις δύο πρώτες. Αν τερματίσει πρώτος, θα περάσει απευθείας στον επόμενο γύρο. Θα ήταν ευχής έργο για τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να το καταφέρει. Έχει παίκτες που βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, όπως ο Τζούριτσιτς, ή ο Παλάσιος με τον Βαγιαννίδη», είπε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η Ρεν είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, στοιχείο που δεν διαθέτει το «τριφύλλι», με ταχύτητα και τρεξίματα, αλλά δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ενώ σημείωσε ότι ο Ντόη έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα και πως οι «πράσινοι» έκαναν μαζεμένα λάθη μόνο στην φάση του 1-1, στο δεύτερο ημίχρονο.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσπασε... κατάρα 16 ετών στο Καραϊσκάκη ο Βαγιαννίδης - "Αδικημένος" σε ΠΑΟ - Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags