Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Για αυτό ήταν κυρίαρχος ο ΠΑΟ στο α’ μέρος με Ολυμπιακό - "Πολύ καλή ομάδα η Ρεν αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-25 10:07:00

Για αυτό ήταν κυρίαρχος ο ΠΑΟ στο α’ μέρος με Ολυμπιακό - "Πολύ καλή ομάδα η Ρεν, αλλά..."

Sportdog Team
Για αυτό ήταν κυρίαρχος ο ΠΑΟ στο α’ μέρος με Ολυμπιακό - "Πολύ καλή ομάδα η Ρεν, αλλά..."

Οι Πράσινοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση που ακολουθεί, με τη γαλλική ομάδα, που μπορεί να είναι πολύ καλή, όμως έχει και τα τρωτά της σημεία.

Παναθηναϊκός: Για την άψογη τακτική προσέγγιση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον αγώνα των Πράσινων κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πρώτο ημίχρονο, αναφέρθηκε αρχικά ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, για μένα από τα καλύτερα που έχει κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο λόγος ήταν ότι ήταν πολύ καλός τακτικά. Ο Γιοβάνοβιτς μετέφερε όλη την δεξιά πλευρά στα αριστερά και κατάφερε να περιορίσει τον Ροντινέι. Ήταν ένα παιχνίδι που ικανοποίησε πάρα πολύ όλη την ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε την ισοφάριση, αλλά είχε τον αέρα. Φαινόταν καλά, δε νομίζω να κατέρρεε. Επειδή ακούω ότι θα έχανε 2-1 και 3-1, ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς δεν έχει δείξει τέτοια εικόνα ποτέ. Ακόμα και στη Μασσαλία, που του πήγαν όλα στραβά, δεν κατέρρευσε. Άντεξε και έδειξε αντοχές. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σου ανεβάζουν επίπεδο και σου δίνουν αυτοπεποίθηση για τα ελληνικά ματς», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε και στη Ρεν σημειώνοντας πως είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει ζημιά και τα αποτελέσματά της είναι κόντρα σε αυτό που παίζει, αλλά αν δεν της πάει καλά το ματς δυσκολεύεται.

Στα καθαρά αγωνιστικά είπε ο ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάνκαρ, ενώ ο Γεντβάι θα επιστρέψει και διεκδικεί πιθανότητες να παίξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντέμης: "Θα ήθελα να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός - Θυμάσαι τι έγινε με Ίβιτς και Όσκαρ Γκαρθία..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags