Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μετά τον Παναθηναϊκό, η UEFA έριξε πρόστιμο και στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-24 22:20:00

Μετά τον Παναθηναϊκό, η UEFA έριξε πρόστιμο και στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Μετά τον Παναθηναϊκό, η UEFA έριξε πρόστιμο και στον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ για το Europa League.

Ολυμπιακός: Η UEFA δημοσιοποίησε την Τρίτη (24/10) τις αποφάσεις του Σώματος Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχίας (UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body/CEDB) στη συνεδρίασή του στις 12 Οκτωβρίου, εξετάζοντας παραβατικές συμπεριφορές των ομάδων στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Διαβάστε ΕΔΩ για την τιμωρία του Παναθηναϊκού).

Στις αποφάσεις που ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, υπήρχε και το «ποινολόγιο» για παραβατικές συμπεριφορές στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, που διεξήχθη στις 21 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να τιμωρούνται με πρόστιμο που έφτασε τις 20.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο ενημερωτικό δελτίο της η UEFA «...το CEDB τιμώρησε τον Ολυμπιακό για: Χρήση δείκτη λέιζερ, Άρθρο 16(2)(δ) DR: 20.000 ευρώ

Νωρίτερα στη σεζόν και δη στα προκριματικά του Europa League, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 22.625 ευρώ και για τον εκτός έδρας αγώνα του με την Γκενκ για τον γ’ προκριματικό γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρπάζει… τζάμπα τον Σκάρπα ο Τίτε - Αυτή είναι η συμφωνία της μεταγραφής - Δυνατά Ολυμπιακός για Μπρούνο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags