Facebook Pixel ΑΕΚ: Οι λύσεις ανάγκης του Αλμέιδα ενόψει Μαρσέιγ - Αλλαγή θέσης για Πινέδα - Ποιον ετοιμάζει για την άμυνα
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-25 18:12:00

Οι λύσεις ανάγκης του Αλμέιδα ενόψει Μαρσέιγ - Αλλαγή θέσης για Πινέδα - Ποιον ετοιμάζει για την άμυνα

Sportdog Team
Οι λύσεις ανάγκης του Αλμέιδα ενόψει Μαρσέιγ - Αλλαγή θέσης για Πινέδα - Ποιον ετοιμάζει για την άμυνα

O Γιώργος Τσακίρης, μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τη Μασσαλία στάθηκε σε όσα αναμένεται να δούμε από τους οπαδούς των δυο ομάδων στην πόλη, ενώ έδωσε και το πλάνο του Αλμέιδα.

ΑΕΚ: Τα τελευταία νέα από τη Μασσαλία μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης.

O ρεπόρτερ του σταθμού, μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην πόλη, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, κάνοντας ειδική αναφορά στα όσα πρόκειται να συμβούν από τους οπαδούς των δυο ομάδων: «Επικρατεί ένα κλίμα γιορτής. Οι οπαδοί των δυο ομάδων από χθες το βράδυ είναι μαζί και τραγουδούν. Θα φτάσει και ο μεγαλύτερος όγκος των φίλων της ΑΕΚ και αυτό που θα γίνει είναι πρωτόγνωρο. Πριν το ματς αύριο θα υπάρξει κοινό σημείο συνάντησης ώστε να πάνε μαζί στο γήπεδο».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Τσακίρης ανέλυσε και τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης: «Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες για τον κόουτς. Θα δούμε τον Πινέδα να μετατοπίζεται αριστερά και αφού λείπει ο Αραούχο, θα πάει κορυφή ο Πόνσε. Ο Μοχαμάντι έχει προβάδισμα για την αριστερή πτέρυγα αντί του Χατζισαφί, όπως και στα δεξιά θα παίξουν λογικά Σιντιμπέ και Άμραμπατ. Ό,τι και αν χρησιμοποιήσει ο προπονητής δεν θα αποτελέσει έκπληξη.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάν'το ξανά να τους τρελάνεις! - Όταν ο Ελίασον "σκότωσε" τη Μαρσέιγ με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags