Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Ρεν στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει απόψε ένα σπουδαίο παιχνίδι με τη Ρεν, ένα παιχνίδι που αν του πάει καλά, θα του δώσει πολλές πιθανότητες να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου του. Έχει να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Μπορεί τα τελευταία αποτελειώματα να μην είναι καλά για εκείνη, αλλά δεν αποτυπώνουν την πραγματική ποιότητα της γαλλικής ομάδας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δέχθηκε ένα γκολ από τη Βιγιαρεάλ και έχασε το ματς, ενώ είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και πέναλτι. Ο Γιοβάνιβτς παραδέχθηκε πως πρόκειται για την κορυφαία ομάδα στη Γαλλία όσον αφορά τις ακαδημίες και εξήγησε τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Όταν μίλησε για την ενδεκάδα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός έναν εκ των Τζούριτσιτς-Μπερνάρ και να βάλει κάποιο άλλο χαφ, αφού χθες ο Γιοβάνοβιτς μίλησε πολύ για τα χαφ της Ρεν. «Δεν αποκλείω να βάλει τον Βιλένα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε στο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.