Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Μένει το γαμώτο στην ΑΕΚ για τα λάθη Στάνκοβιτς και διαιτητή-VAR"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-27 12:34:00

Κετσετζόγλου: "Μένει το γαμώτο στην ΑΕΚ για τα λάθη Στάνκοβιτς και διαιτητή-VAR"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Μένει το γαμώτο στην ΑΕΚ για τα λάθη Στάνκοβιτς και διαιτητή-VAR"

Στο λάθος του Στάνκοβιτς, αλλά και τις αποφάσεις διαιτητή και VAR στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο λάθος του Τσίτσαν Στάνκοβιτς και τις λανθασμένες αποφάσεις διαιτητή και VAR εστίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στο σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα της ΑΕΚ από τη Μαρσέιγ (3-1).

«Μένει το γαμώτο, γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν σε αυτό το παιχνίδι αν δεν υπήρχε το λάθος του Στάνκοβιτς και οι αποφάσεις του διαιτητή. Ο Στάνκοβιτς δυστυχώς θα πρέπει να ζήσει με αυτό. Κάνει μια καταπληκτική χρονιά φέτος, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά και στο πρωτάθλημα με τις απουσίες του. Όλη η ομάδα έσπευσε πάνω του για να τον στηρίξει», ανέφερε.

 

Μιλώντας για τις αποφάσεις διαιτητή και VAR είπε: «Με βάση την εικόνα του αγώνα η Μαρσέιγ δικαιούταν να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο βάσει ευκαιριών, αλλά όχι με το γκολ αυτό που ήταν ξεκάθαρο φάουλ στον Βίντα. Τα έχω πιο πολύ με τον VAR παρά με τον διαιτητή. Είναι φάσεις που ο διαιτητής μπορεί να μην έχει ξεκάθαρη εικόνα. Όπως ο VAR βοήθησε τον διαιτητή στην αποβολή του Στάνκοβιτς που σωστά δόθηκε γιατί δεν έχει πρόθεση να παίξει την μπάλα, έτσι έπρεπε να τον καλέσει στο πρώτο γκολ και στο δεύτερο πέναλτι. Στο πέναλτι αυτό ο παίκτης της Μαρσέιγ κυνηγά την επαφή, δεν υπάρχει καμία ανατροπή, είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά και δίνει τη χαριστική βολή στην ΑΕΚ».

Κλείνοντας σχολίασε την εκπληκτική ατμόσφαιρα και φιλοξενία της Μαρσέιγ στους φίλους της ΑΕΚ. «Σίγουρα η ΑΕΚ έχασε και αδικήθηκε από τη διαιτησία, αλλά αυτό που έζησαν όσοι ταξίδεψαν στη Μασσαλία ήταν αξέχαστο. Μακάρι να μπορέσουμε να τους το ανταποδώσουμε στην Αθήνα σε δύο εβδομάδες».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μασσαλία δεν έγινε Μπράιτον! Εκεί στράβωσε το ματς για την ΑΕΚ - Από πρωταγωνιστής... μοιραίος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags