Facebook Pixel ΑΕΚ: "Φορτωμένος" Τσακίρης: "Δεν μπορεί να αφήνεις το 1-0 και να σφυρίζεις το τελευταίο πέναλτι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-27 16:10:00

"Φορτωμένος" Τσακίρης: "Δεν μπορεί να αφήνεις το 1-0 και να σφυρίζεις το τελευταίο πέναλτι"

Sportdog Team
"Φορτωμένος" Τσακίρης: "Δεν μπορεί να αφήνεις το 1-0 και να σφυρίζεις το τελευταίο πέναλτι"

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στις αποφάσεις διαιτητή και VAR, που μαζί με το λάθος του Στάνκοβιτς καταδίκασαν την ΑΕΚ σε ήττα στη Μασσαλία.

Για τα διαφορετικά κριτήρια διαιτητή και VAR στα σφυρίγματά τους στο Μαρσέιγ-ΑΕΚ στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όταν αφήνεις τη φάση του πρώτου γκολ και δεν δίνεις το επιθετικό φάουλ στον Βίντα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς δίνεις το δεύτερο πέναλτι. Δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Για μένα είναι λάθος να ορίζονται διαιτητής και VAR από την ίδια χώρα, γιατί δύσκολα θα εκθέσει ένας Πολωνός έναν συμπατριώτη του. Ο VAR έπρεπε να επέμβει και στις δύο περιπτώσεις και δεν το έκανε», ανέφερε.

«Τα δύο επόμενα ματς θα είναι καθοριστικά για την πρόκριση της ΑΕΚ, με τη Μαρσέιγ και την Μπράιτον στην Opap Arena. Ελπίζουμε οι Άγγλοι να κερδίσουν τον Άγιαξ στην Ολλανδία για να τον αφήσουν πολύ πίσω. Είναι σημαντικό ότι μέχρι τότε θα έχει επιστροφές η ΑΕΚ», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Κούγια για την υπόθεση της δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια - Αποβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά ο εισαγγελάς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags