Facebook Pixel Συναγερμός για την συνάντηση οπαδών στο "Ελ. Βενιζέλος" - Μέτρα από την ΕΛΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-08 10:14:00

Συναγερμός για την συνάντηση οπαδών στο "Ελ. Βενιζέλος" - Μέτρα από την ΕΛΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της Αστυνομίας στο ενδεχόμενο να συναντηθούν στο αεροδρόμιο οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Μαρσέιγ.

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλίας στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ύστερα από απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό τον φόβο συνάντησης οπαδών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Μαρσέιγ.

Θυμίζουμε ότι οι οπαδοί των πράσινων αναχωρούν για τη Γαλλία ενόψει του αυριανού αγώνα της ομάδας με τη Ρεν, αυτοί του Ολυμπιακού πετούν με προορισμό την Αγγλία για το παιχνίδι με την Γούεστ Χαμ, ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται και πολλοί οπαδοί της Μαρσέιγ οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους της ΑΕΚ, από τη Γαλλία, για να δώσουν το "παρών" στο παιχνίδι της ομάδας τους με την Ένωση.

Γι' αυτό το λόγο η ΕΛ.ΑΣ αύξησε το δυναμικό της στους χώρους του αεροδρομίου που εγκυμονεί κίνδυνος συνάντησης των οπαδών, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κυλήσουν όλα ομαλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβιβασμός για να μείνει ελεύθερος ο Λημνιός - Γκελ σε δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Αδυναμία του κοουτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags