Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα: ''Θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους για πρόκριση - Υπάρχουν πιθανότητες''
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-10 01:26:00

Υπόσχεση Αλμέιδα: ''Θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους για πρόκριση - Υπάρχουν πιθανότητες''

Sportdog Team
Υπόσχεση Αλμέιδα: ''Θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους για πρόκριση - Υπάρχουν πιθανότητες''

Ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ μοιάζει αποφασισμένος να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα, ώστε η ομάδα του να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μαρσέιγ εντός έδρας και έχασε με 0-2. Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στις λεπτομέρειες που κόστισαν στην αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα και ανέφερε πως οι παίκτες του επέβαλαν το ρυθμό τους και έκαναν το δικό τους παιχνίδι. Παράλληλα, δήλωσε πως η Ένωση θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Οσον αφορά το σημερινό παιχνίδι υπάρχει ένα σημείο κλειδί: το γκολ που δεχθήκαμε από στατική φάση, λόγω των προσόντων του αντιπάλου. Εδώ νομίζω ότι κάναμε καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τον αγώνα στη Γαλλία. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλά. Κάναμε ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος το κρατούσε καλά. Η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει μία πολύ μεγάλη διαφορά.

Είχαμε το δικό μας στυλ, πιέσαμε, υποχρεώσαμε τον αντίπαλο να παίξει με διαφορετικό τρόπο, αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ, όταν πιέζαμε να ισοφαρίσουμε. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου, σε αυτή την αναζήτηση να ισοφαρίσουμε, γνωρίζαμε ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν εκτεθειμένοι. Δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμα στον όμιλο. Θα δίνουμε τη μάχη μας ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν. Κυρίως αν παίξουμε όπως απόψε σε ένα σημαντικό κομμάτι του αγώνα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags