Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόφαση που εξέπληξε τους πάντες από Γιοβάνοβιτς - Τι θα γίνει μετά το ματς με τη Βιγιαρεάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-30 18:15:00

Απόφαση που εξέπληξε τους πάντες από Γιοβάνοβιτς - Τι θα γίνει μετά το ματς με τη Βιγιαρεάλ!

Sportdog Team
Απόφαση που εξέπληξε τους πάντες από Γιοβάνοβιτς - Τι θα γίνει μετά το ματς με τη Βιγιαρεάλ!

Μια κίνηση του Σέρβου, που δεν βλέπουμε συχνα σε ομάδες.

Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνει απόψε στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός, που ψάχνει μόνο τη νίκη μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Στο Καστεγιόν της Ισπανίας ταξίδεψαν με την πράσινη αποστολή ακόμα και οι παίκτες που βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας και ο λόγος είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε πως η ομάδα του δε θα φύγει κατευθείαν για την Αθήνα και θα παραμείνει και την επόμενη μέρα εκεί, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της εν όψει του ματς με τον ΟΦΗ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους Κρητικούς στις 3 Δεκεμβρίου και ο Σέρβος προπονητής δεν θέλει να επιβαρύνει με συνεχόμενα και πολλά ταξίδια τους ποδοσφαιριστές του, γι’ αυτό και προχώρησε σ’ αυτή την απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Λεσόρ για φέτος στον Παναθηναϊκό, Ντόρσεϊ και 3 εκατ. για Μίσιτς το καλοκαίρι - Απόφαση για Ναν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags