Facebook Pixel "Καθάρισε" την πρόκριση η Σπόρτινγκ - Ανοιχτά τα πάντα για Ρόμα, Φέγενορντ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-15 22:34:00

"Καθάρισε" την πρόκριση η Σπόρτινγκ - Ανοιχτά τα πάντα για Ρόμα, Φέγενορντ - Νίκη για Γαλατά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Καθάρισε" την πρόκριση η Σπόρτινγκ - Ανοιχτά τα πάντα για Ρόμα, Φέγενορντ - Νίκη για Γαλατά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας «καθάρισε» από σήμερα την πρόκριση στους «16» του Europa League, καθώς πέρασε από τη Βέρνη με 3-1 επί της Γιουνγκ Μπόις. Έτσι, μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς των play off εισόδου στους «16», που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στην πορτογαλική πρωτέυουσα.

Europa League: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας «καθάρισε» από σήμερα την πρόκριση στους «16» του Europa League, καθώς πέρασε από τη Βέρνη με 3-1 επί της Γιουνγκ Μπόις. Έτσι, μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς των play off εισόδου στους «16», που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στην πορτογαλική πρωτέυουσα.

Σε άλλα τρία ζευγάρια, προέκυψαν... ανοιχτοί λογαριασμοί ενόψει των ρεβάνς. Η Ρόμα απέσπασε 1-1 από τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ με τον Λουκάκου να σημειώνει το 6ο του γκολ στη διοργάνωση, ενώ στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι των πολλών αστέρων «λύγισε» στις καθυστερήσεις την αντίσταση της Σπάρτα Πράγας, επικρατώντας 3-2 με γκολ του Ικάρντι στο 90+1΄. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν δύο φορές με Ντεμιρμπάι και Μέρτενς, όμως η Σπάρτα βρήκε απαντήσεις με τους Πρεσιάδο και Κούχτα, ενώ κομβικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Νέλσον των γηπεδούχων με απευθείας κόκκινη στο 62΄.

Στο Αμβούργο η τυπικά γηπεδούχος Σαχτάρ Ντόνετσκ, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Μαρσέιγ. Στο 90ο λεπτό η γαλλική ομάδα «άγγιξε» τη νίκη με το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ του Σενεγαλέζου Ιλιμάν Εντιαγέ, όμως στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο 19χρονος Βραζιλιάνος Εγκινάλντο, είπε την τελευταία λέξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος παίκτης που ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ - Εσκαλάντε και χαφ 5 εκατ. από La Liga - Απόφαση για Καμαρά

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags