Facebook Pixel Όχι ρε ΠΑΟΚ... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-23 22:52:00

Όχι ρε ΠΑΟΚ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι ρε ΠΑΟΚ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Πικρός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ από το Europa League, με ήττα 0-3 από την Ουντινέζε στην Τούμπα. Καθοριστικά τα δύο γκολ στο πρώτο 15λεπτο. "Μαγική εικόνα" το 1ο ημίχρονο, "μαγικό" πέναλτι έδωσε στην Ουντινέζε ο Νορβηγός Χάγκεν...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο ΠΑΟΚ να πάρει το εισιτήριο στους “16” του Europa League στη ρεβάνς με την Ουντινέζε! Ο “Δικέφαλος” του Βορρά ηττήθηκε 3-0 από τους Ιταλούς και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δύο γρήγορα γκολ του Ντανίλο (6') και του Φλόρες (15'), ενώ στην επανάληψη ο Ντομίτσι έγραψε το τελικό σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο δόθηκε ύστερα από την έμπνευση του Νορβηγού διαιτητής της αναμέτρησης...

Το στήσιμο των δύο ομάδων!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς με τον Κρέσιτς κάτω από τα γκολπόστ, τον Σνάουτσνερ δεξί και τον Σταφυλίδη αριστερό μπακ με τους Τσιρίλο-Μαλεζά στα στόπερ. Αμυντικά χαφ έπαιξαν ο Λαζάρ με τον Γκαρσία και τον Γιάννου σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στις πτέρυγες, ο Λίνο έπαιξε αριστερά, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και μοναδικός προωθημένος ο Αθανασιάδης, συμπληρώνοντας το 4-2-3-1 του Λάζλο Μπόλονι.

Όσον αφορά την Ουντινέζε, ο Χαντάνοβιτς υπερασπίστηκε την εστία της ιταλικής ομάδας με την άμυνα να αποτελούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μπενάτια, Ντομίτσι και Ντανίλο. Ρόλο κόφτη στη μεσαία γραμμή είχε ο Αμπντί με τον Ασαμόα αριστερά και τον Πασιέντζα δεξιά. Στις πτέρυγες έπαιξαν ο Πασκουάλε αριστερά με τον Μπάστα δεξιά και τον Φαμπρίνι σε ρόλο μπαλαντέρ. Φουνταριστός έπαιξε ο Φλόρες, συμπληρώνοντας το 3-5-2 του Γκουιντολίν.

Γκολ από τα αποδυτήρια!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έβγαλε δύο γρήγορες φάσεις με τον Σαλπιγγίδη στο 2' και το σουτ του Γιάννου στο 4' (που απέκρουσε με υπερένταση ο Χαντάνοβιτς), δείχνοντας τις απειλητικές του διαθέσεις! Με τη συμπλήρωση έξι λεπτών παιχνιδιού όμως η Τούμπα πάγωσε! Οι Ιταλοί εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντανίλο βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Τη βρήκε από... Φλόρο!

Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο φωτιά με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να δείχνουν ότι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ της Ουντινέζε. Παράδειγμα της κακής ψυχολογίας των “ασπρόμαυρων” ήταν το λάθος του Κρέσιτς στο 11' όταν κατά την προσπάθειά του να απομακρύνει σημάδεψε στο κεφάλι του Τσιρίλο με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα και την τελευταία στιγμή να βγαίνει εκτός γηπέδου. Το 0-2 δεν σε εκείνο το σημείο, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα! Και μάλιστα για δεύτερη φορά ο ΠΑΟΚ προδόθηκε από στημένη φάση. Ο Φλόρο Φλόρες εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλή θέση και κάρφωσε την μπάλα στο δεξί “γάμα” του Κρέσιτς.

Μετά το δεύτερο γκολ, η Ουντινέζε έριξε ρυθμούς στην απόδοσή της αφού πλέον βρισκόταν με το ένα πόδι από την πρόκριση στους “16” του Europa League. Οι “ασπρόμαυροι” πάντως πίεσαν για να μειώσουν, είχαν δοκάρι με τον Τσιρίλο στο 16' και δύο καλές στιγμές με τον Γιάννου, αλλά τους έλειπε η ουσία στην τελική προσπάθεια.

Πέναλτι και ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες

Στο δεύτερο μέρος, ο Νορβηγός διαιτητής της αναμέτρησης (Τομ Χάραλντ Χάγκεν) “καθάρισε” γρήγορα όποιες πιθανότητες είχε ο ΠΑΟΚ για να μπει ξανά στο παιχνίδι. Και αυτό γιατί έδωσε ένα αστείο πέναλτι στο 48' ύστερα από μονομαχία του Φλόρες με τον Σνάουτσνερ εντος περιοχής, τελειώνοντας τα περιθώρια αντίδρασης των “ασπρόμαυρων”! Ο Ντομίτσι ανέλαβε την εκτέλεση στο 50' και ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα σημειώνοντας το 0-3.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να χτυπήσει πλέον το ματς, αλλά να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση μειώνοντας παράλληλα το σκορ. Ο Μπόλονι δεδομένου ότι η πρόκριση είχε πλέον χαθεί, έριξε στη μάχη νεαρούς παίκτες προκειμένου να ψηθούν σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι όπως αυτό με την Ουντινέζε. Έτσι στο 54' έριξε στη μάχη αντί του Σνάουτσνερ τον Αποστολόπουλο (21 χρονών) και στο 64' ολοκλήρωσε τις αλλαγές των γηπεδούχων περνώντας στη θέση του Γιάννου τον Νιμανί (24 χρονών).

Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής, αλλά δεν κατάφερε με το 0-3 να παραμένει τελικό αποτέλεσμα και τους Ιταλούς να παίρνουν το εισιτήριο στους “16”. Έτσι ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League.

90'+3 Λήξη αγώνα

90' Τρία λεπτά καθυστερήσεις

86' -Τρίτη αλλαγή για την Ουντινέζε: Ο Μπενάτια δίνει τη θέση του στον Φερονέτι.

72' Δυνατό σουτ του Σαλπιγγίδη με την μπάλα να κοντράρει και να βγαίνει για λίγο κόρνερ

69' -Αλλαγή για την Ουντινέζε, ο Αρμέρο μπαίνει αντί του Φαμπρίνι

64' -Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Νιμανί να μπαίνει αντί του Γιάννου

62' Σουτ του Σαλπιγγίδη με την μπάλα να πηγαίνει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Ουντινέζε.

55' Σουτ του Φαμπρίνι αποκρούει ο Κρέσιτς και στη συνέχεια το σουτ του Φλόρες βγήκε άουτ.

54' -Δεύτερη αλλαγή του ΠΑΟΚ: Έξω ο Σνάουτσνερ, μέσα ο Αποστολόπουλος.

53' Κίτρινη κάρτα στον Φαμπρίνι.

51' Γκολ για την Ουντινέζε: Ο Ντομίτσι ευστοχεί από τα 11 βήματα.

50' Κίτρινη στον Μπενάτια.

49' Κίτρινη κάρτα στον Μαλεζά.

48' Πέναλτι για την Ουντινέζε, ύστερα από μονομαχία του Σνάουτσνερ με τον Φλόρες. Διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ για την απόφαση.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

-Αλλαγή για την Ουντινέζε: Ο Μπατότσιο μπαίνει αντί του Αμντί για την Ουντινέζε

45'+4' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

45' Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις.

42' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Γιάννου να πιάνει εξαιρετικό πλασέ μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε για λίγο άουτ.

39' Δυνατό σουτ του Γιάννου μέσα στην περιοχή άουτ.

37' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία πάνω στον Χαντάνοβιτς.

32' Ο Γιάννου έβγαλε ωραία μπαλιά στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος μπήκε από δεξιά της περιοχής αλλά η σέντρα σουτ που επιχείρησε απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Ντανίλο.

31' -Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Σταφυλίδης έξω, μέσα ο Γεωργιάδης. Αυτό σημαίνει ότι ο Λίνο οπισθοχωρεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Γεωργιάδης θα καλύψει τη θέση του Βραζιλιάνου.

30' Κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία για σκληρό φάουλ στον Φλόρες

25' Κίτρινη στον Σνάουτσνερ.

22' Σουτ του Φλόρες στην κλειστή γωνία του Κρέσιτς, η μπάλα έφυγε άουτ.

19' Κεφαλιά του Μαλεζά η μπάλα έφυγε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

16' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, ύστερα από κεφαλιά του Τσιρίλο.

15' Κίτρινη στον Τσιρίλο.

15' Γκολ για την Ουντινέζε: Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φλόρες η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί "γάμα" του Κρέσιτς για το 0-2.


ΠΑΟΚ vs. Ουντινέζε | Το 0-2 από τον Φλόρο Φλόρες από pklora7

11' Τραγικό λάθος από τον Κρέσιτς ο οποίος βγήκε μακριά από την εστία του για να διώξει, αλλά η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο του Τσιρίλο και πήρε τροχιά προς την εστία, ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ όμως βγήκε κόρνερ.

8' Σουτ του Φαμπρίνι πάνω στον Κρέσιτς.

6' Γκολ για την Ουντινέζε: Ο Ντανίλο με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ


ΠΑΟΚ vs. Ουντινέζε | Το 0-1 από pklora7

4' Ωραίο γυριστό σουτ του Γιάννου στο ημικύκλιο της περιοχής, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε με το αριστερό χέρι.

2' Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ με τον Σαλπιγγίδη να μπαίνει στην περιοχή, έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ντανίλο.

1' Έναρξη αγώνα

Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Από τα μεγάφωνα της Τούμπας ακούγεται το "Hells' Bells" των AC/DC.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Λαζάρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Γιάννου

Ουντινέζε (Γκουιντολίν): Χαντάνοβιτς, Ντανίλο, Μπάστα, Ντομίτσι, Μπενάτια, Πασκουάλε, Πασιέντζα, Ασαμόα, Αμπντι, Φαμπρίνι, Φλόρες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags