"Ρόι, ήσουν φοβερός! Μπράβο σου! Έκανες συγκλονιστικό παιχνίδι", έλεγαν στον Κάρολ μετά το ματς με την Ρουμπίν Καζάν στο "Καραϊσκάκη" οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό με τον έμπειρο τερματοφύλακα να χαμογελά πλατιά, ξεχνώντας προσωρινά τον τραυματισμό του.

Πολλοί παίκτες των Πειραιωτών έσπευσαν να αγκαλιάσουν και να συγχαρούν τον πεπειραμένο πορτιέρο, που όπως έλεγε στο περιβάλλον του είχε μεγάλη ανάγκη από ένα τέτοιο ματς.

Ο ίδιος πετούσε στα ...ουράνια και από την αντιμετώπιση του κόσμου προς το πρόσωπό του και από την αποθέωση που γνώρισε αλλά και από την εξαιρετική συμπεριφορά των συμπαικτών του στον Ολυμπιακό προς εκείνον.

Βέβαια εκτός από τους παίκτες των ερυθρολεύκων ο Κάρολ δέχθηκε και τα συγχαρητήρια του τεχνικού τιμ και κυρίως του γυμναστή τερματοφυλάκων, Αλέκου Ράντου που δουλεύει μαζί του σε καθημερινή βάση στου Ρέντη.

Τώρα αυτό που προέχει για τον Κάρολ είναι να διαπιστώσει το πλήρες μέγεθος του προβλήματός του και να προσπαθήσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Κάτι που εύχονται άπαντες στην ομάδα...

Πηγή: gazzetta.gr