Facebook Pixel Σε τρεις άξονες..
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-15 00:05:00

Σε τρεις άξονες..

Σε τρεις άξονες..

Το ευρωπαϊκό ραντεβού του Ολυμπιακού κοντοζυγώνει και οι συζητήσεις για την τακτική των μονομάχων είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Διαβάστε το preview του αγώνα Ολυμπιακός-Μέταλιστ.

Διαβάστε τους τρεις βασικούς παράγοντες που θα συντελέσουν στο επιτυχές αποτέλεσμα και θα δώσουν τροφή τα όνειρα των «πεινασμένων ευρωπαϊκά» φιλάθλων του θρύλου.

Το ομαδικό πνεύμα και η αγωνιστική συμπεριφορά των Τζιμπούρ-Μιραλάς
Αναμφίβολα, ο Ολυμπιακος διαθέτει ταλαντούχους επιτελικούς που επιδεικνύουν ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια και υψηλές δυνατότητες. Οι μεγάλες προκρίσεις, όμως, δεν προϋποθέτουν μόνο την ύπαρξη ταλέντου αλλά ανάγουν την ωριμότητα, την αποτελεσματικότητα και την ομαδικότητα ως βασικό παράγοντα επιτυχίας. Σαφώς, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για να «καθαρίσει» η πρόκριση. Ωστόσο, οι ευκαιρίες δεν αρκούν για να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Μέταλιστ. Είναι, λοιπόν, επιτακτική ανάγκη να επιδείξουν αλτρουισμό οι Τζιμπούρ-Μιραλάς και να αντιληφθούν πως η ατομική τους προβολή εξαρτάται κυρίως από την επιτυχία της ομάδας και όχι από την εκτόξευση των μετοχών τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μέσω της επίτευξης κάποιου δύσκολου / περίτεχνου τέρματος.

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags