Με τον Βέλλιο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 72', ο Ηρακλής νίκησε και στο γήπεδο του με 1-0 τη Βέροια και σε συνδυασμό με το 0-1 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Κυπέλλου.

Πίεζε η Βέροια, τις ευκαιρίες ο Ηρακλής

Η Βέροια μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο για να παλέψει, αφού έχοντας χάσει στο πρώτο ματς στο γήπεδό της, ήξερε πως ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Οι παίκτες του Γεωργιάδη ξεκίνησαν πολύ δυνατά, πίεσαν ψηλά, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Αντίθετα, αυτός που είχε τις καλές ευκαιρίες ήταν ο Ηρακλής. Στο 24' ο Ρομάνο δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Λόπεζ είπε «όχι» σε πλασέ του Βέλλιου, ενώ στην επαναφορά ο Μαραγκός πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Ρομάνο. Ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων ωστόσο, χρειάστηκε να επέμβει και στο 37' σε πλασέ του Ρομάνο, ενώ στο 40' η κεφαλιά του Πασά από καλή θέση, έφυγε άουτ...
 

Βέλιος για... μεγάλα πράγματα!

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, μόνο που αυτή την φορά ο Ηρακλής κατάφερε να βρει δίχτυα. Με ποιον; Μα φυσικά με τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος στο 72' με μία σουτάρα έγραψε το 1-0. Κάπου εκεί όλα τέλειωσαν και απλά οι δύο ομάδες περίμεναν το τελικό σφύργιμα. Στο 90' ο Γηραιός έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Μπουκουβάλα, όμως το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.