Facebook Pixel Σκάει θέμα με Ρομπέρτο - Καπίνο στον Ολυμπιακό;
Ποδόσφαιρο
| 2016-05-03 13:00:00

Σκάει θέμα με Ρομπέρτο - Καπίνο στον Ολυμπιακό;

Σκάει θέμα με Ρομπέρτο - Καπίνο στον Ολυμπιακό;

Τι σκέφτεται ο Μάρκο Σίλβα εν όψει του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον των δύο τερματοφυλάκων στην ομάδα;

Τα πάντα στον Ολυμπιακό περιστρέφονται γύρω από τον τελικό του Κύπελλου με την ΑΕΚ και ήδη ο Μάρκο Σίλβα έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο ματς.

Φυσικά, η κάθε πρόβλεψη για τους βασικούς 11 στον τελικό είναι παρακινδυνευμένη, ωστόσο αυτό που προκύπτει και αφορά στην θέση του τερματοφύλακα σηκώνει αρκετή συζήτηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει σε όλα τα ματς της διοργάνωσης τον Στέφανο Καπίνο και όπως είναι λογικό η παρουσία του στον τελικό του ΟΑΚΑ θα έπρεπε να θεωρείται δεδόμενη.

Κι όμως, μόνο δεδομένη δεν είναι, αφού ο κόουτς του Ολυμπιακού σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ρομπέρτο, κάνοντας την έκπληξη. Αυτή η κίνηση μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες, μπορεί βέβαια να μην σημαίνει και τίποτα.

Ίσως με αυτό τον τρόπο ο Σίλβα θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον Στέφανο Καπίνο, ίσως να θέλει να δείξει πως κάνει ό, τι μπορεί για να παραμείνει στο Λιμάνι ο Ρομπέρτο, για τον οποίο υπάρχουν σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Πολύ απλά μπορεί να σημαίνει ότι ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δώσει για τελευταία φορά φανέλα βασικού στον Ισπανό πορτιέρο, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να κλείσει τον κύκλο του στους Πειραιώτες σε ένα τόσο σπουδαίο ματς.

Είδωμεν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Σούπερ deal: Μεταγραφή 7+ μύρια στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags