Facebook Pixel «Τακτικό Ματ» του Δώνη στον Μιχαλήτσο
Ποδόσφαιρο
| 2012-01-13 18:21:00

«Τακτικό Ματ» του Δώνη στον Μιχαλήτσο

«Τακτικό Ματ» του Δώνη στον Μιχαλήτσο

Η προπονητική σκακιέρα δικαίωσε τον Δώνη, χαρίζοντας στον Ατρόμητο μία «χιτσχοκική πρόκριση» κόντρα στον Άρη. Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα.

Οι Περιστεριώτες κατάφεραν τελικά να ανατρέψουν το ‘εις βάρος τους’ αποτέλεσμα χάρη σε αλλαγές προσώπων / συστήματος στο δεύτερο ημίχρονο, παραμένοντας αήττητοι στην έδρα τους. Παρά τις απουσίες των Ζουέλα-Τόμας, οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι έχουν δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο με ισχυρή «αγωνιστική προσωπικότητα» και δικαιούνται να ονειρεύονται το…θεωρητικά ακατόρθωτο.

Αντίθετα, το έξυπνο «αρχικό στήσιμο» του Μιχαλήτσου δεν ακολουθήθηκε από αποτελεσματικό κοουτσάρισμα με μοιραία κατάληξη την αγωνιστική κατάρρευση μετά το 70ο λεπτό. Η εξέλιξη του παιχνιδιού υπογραμμίζει την έλλειψη «ποδοσφαιρικού εγωισμού» των φιλοξενούμενων, την κακή φυσική τους κατάσταση και την αναποτελεσματική διαχείριση του roster ως αποτέλεσμα των συνεχών αλλαγών προπονητών.

Άρης
Δικαιώθηκε το «ρίσκο Μιχαλήτσου» στο πρώτο ημίχρονο
Ο προπονητής του Άρη χρησιμοποίησε για ένα ακόμα παιχνίδι δύο αμυντικά χαφ, προκειμένου να δώσει έμφαση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας (σε βάρος της ανασταλτικής). Παράταξε, λοιπόν, περίπλοκο – ιδιόμορφο σύστημα 4-4-2 με τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

Διαβάστε την υπόλοιπη ανάλυση στο overlap.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags