Facebook Pixel ’’Ξετρελαμένος’’ ο Τερίμ με Μπακασέτα στον ΠΑΟ - ’’Ευχαριστούμε τον Αλαφούζο για τις κινήσεις που κάνει’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 01:14:00

’’Ξετρελαμένος’’ ο Τερίμ με Μπακασέτα στον ΠΑΟ - ’’Ευχαριστούμε τον Αλαφούζο για τις κινήσεις που κάνει’’

Sportdog Team
’’Ξετρελαμένος’’ ο Τερίμ με Μπακασέτα στον ΠΑΟ - ’’Ευχαριστούμε τον Αλαφούζο για τις κινήσεις που κάνει’’

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν χαρούμενος μετά την πρόκριση της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, αλλά αποθέωσε ταυτόχρονα και τον Γιάννη Αλαφούζο για τη ''βόμβα'' Μπακασέτα.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε πρόκριση που θα μείνει στην ιστορία επί του Ολυμπιακού και ο Φατίχ Τερίμ τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει κερδίσει και την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Ο Τούρκος κόουτς σχολίασε και την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, αποθεώνοντας τον Γιάννη Αλαφούζο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Όπως και να έπαιξαν οι παίκτες είμαι ευχαριστημένος από τη μάχη που έδωσαν. Είναι σπάνιο αυτό. Να παίζουμε με τόσες ελλείψεις. Ήταν πολύ περίεργη βραδιά αλλά χαιρόμαστε.

Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και στον πρώτο αγώνα και με την ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό το να βρούμε αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά μας δυναμώνουν ψυχολογικά. Παίξαμε σερί ντέρμπι. Δεν ξέρω (για το πόσοι θα είναι διαθέσιμοι). Θα δούμε αύριο εάν θα κάνουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό Β'. Αύριο θα τα ανακοινώσουμε με σιγουριά».

Για τον Μπακασέτα: «Ο Μπακασέτας είναι καλός παίκτης. Σημαντικός. Ελπίζω να φτάσουμε στο αποτέλεσμα (εννοεί θετική κατάληξη). Χωρίς την υπογραφή ίσως να μην είναι τόσο καλό να το σχολιάσουμε. Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας για τις κινήσεις που κάνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυρίζει σελίδα ο ΠΑΟ - Κάνει τη διαφορά πλέον ο Βέρμπιτς, "φαινόμενο" ο Κώτσιρας - "Kαμπανάκι" για Τερίμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags