Facebook Pixel Αποκάλυψη Νικολογιάννη: ’’Θα πάρει χρόνο ο Παλάσιος - Τι θα γίνει με Σένκεφελντ’’ - Τι είπε για μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 00:05:00

Αποκάλυψη Νικολογιάννη: ’’Θα πάρει χρόνο ο Παλάσιος - Τι θα γίνει με Σένκεφελντ’’ - Ατάκα για μεταγραφή

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολογιάννη: ’’Θα πάρει χρόνο ο Παλάσιος - Τι θα γίνει με Σένκεφελντ’’ - Ατάκα για μεταγραφή

Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για το σχέδιο πρόκρισης του Φατίχ Τερίμ.

​Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει και της αυριανής κρίσιμης ρεβάνς με τον Ατρόμητο, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM, ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω θα πάρει χρόνο ο Παλάσιος. Αν όχι βασικός ως αλλαγή. Θα αποκλειστούν 4 από τους 24. Δεδομένα θα είναι ο Κυριόπουλος μέσα, γιατί είναι υποχρεωμένος. Και για αυτό παρότι πήρε σήμερα τον Σένκεφελντ, δεν ξέρουμε τι θα γίνει και αν θα είναι μέσα. Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς στα άκρα. Έχω αίσθηση ότι θα επιστρέψει ο Λοντίγκιν. Ανοικτό για τα στόπερ. Αν θέλει να φρεσκάρει το κέντρο λογικά δεν θα παίξει ο Αράο. Τότε θα πάει με Ρούμπεν, Τσέριν και Μπακασέτα ή Μπερνάρ. Θεωρώ ότι θα δούμε Αϊτόρ, ίσως και Γερεμέγεφ. Παίζονται πολλά για την ενδεκάδα».

Ο έμπειρος ρεπόρτερ πρόσθεσε: «Η ψυχολογία δεν είναι και στα καλύτερα της. Προσπαθεί να τονώσει τους παίκτες ο Τερίμ. Αύριο δεν διορθώνεται τίποτα. Θα πονέσει πάρα πολύ ενδεχόμενος αποκλεισμός. Θα πάει με ηρεμία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αν προκριθεί. Καμία περίπτωση για προσθήκη της τελευταίας στιγμής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εμπάθεια" με Τερίμ, ξεχνούν τι έκανε ο Γιοβάνοβιτς - Έφερε Μπακασέτα και ο Ιβάν... Μπερνάρ, Τζούρισιτς, Τσοκάι!

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags