Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ανοιχτό" για τον παρτενέρ του Ούγκο - Μπακασέτας στα χαφ, αυτοί "παίζουν" για τα άκρα - Ρεπορτάζ ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 15:30:00

"Ανοιχτό" για τον παρτενέρ του Ούγκο - Μπακασέτας στα χαφ, αυτοί "παίζουν" για τα άκρα - Ρεπορτάζ ΠΑΟ!

Sportdog Team
"Ανοιχτό" για τον παρτενέρ του Ούγκο - Μπακασέτας στα χαφ, αυτοί "παίζουν" για τα άκρα - Ρεπορτάζ ΠΑΟ!

Το ρεπορτάζ-σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη ενόψει της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Betsson.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Betsson μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. «Είναι κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια της σεζόν», σχολίασε ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού, μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Λοντίγκιν θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, όπως φαίνεται είναι ανοιχτό για τον παρτενέρ του Ούγκο στο κέντρο της άμυνας, ενώ Κώτσιρας και Μλαντένοβιτς είναι δεδομένοι για τα άκρα της άμυνας.

Ρούμπερν, Τσέριν και Μπακασέτας έχουν σοβαρές πιθανότητες για να αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ, ενώ Παλάσιος και Τζούριτσιτς για να βρίσκονται στα φτερά, με τον Μπερνάρ να διεκδικεί θέση και τον Γερεμέγεφ να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε… απαντήσεις σε Αταμάν ο Ράιτ - Τον "έκοψε" ο ΠΑΟ, τρέλανε ήδη το ΣΕΦ - Νο2 για το ΟΑΚΑ ο Κάρεϊ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags