Facebook Pixel Τρέλανε και τον... Ιβάν ο Πέρεθ - Απαντήσεις Τερίμ - Εξόφθαλμο το πέναλτι
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 21:58:00

Τρέλανε και τον... Ιβάν ο Πέρεθ - Έδωσε απαντήσεις ο Τερίμ, "αλητεία" Μλαντένοβιτς - Εξόφθαλμο το πέναλτι!

του Νίκου Στεργίου
Τρέλανε και τον... Ιβάν ο Πέρεθ - Έδωσε απαντήσεις ο Τερίμ, "αλητεία" Μλαντένοβιτς - Εξόφθαλμο το πέναλτι!

Δρομολόγιο Τούμπα, Μασσαλία σε 3 μέρες για τον Σέρβο άσο, ο οποίος έδωσε μία φοβερή πρόκριση στο Τριφύλλι με buzzer beater στο Κύπελλο. Οι "ξεγραμμένοι" που απάντησαν, οι επιλογές του Τούρκου κόουτς και το λάθος του διαιτητή που… ισοφάρισε τις αδικίες.

«Από τη μία εβδομάδα στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα» είπε ο Φατίχ Τερίμ στους ποδοσφαιριστές του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, που έστειλε τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Και δικαιώθηκε, καθώς οι Πράσινοι σήμερα πήραν μία παλικαρίσια πρόκριση στο Περιστέρι σε ένα ματς που η κυριαρχία τους δεν αμφισβητείται. Αυτοί που αμφέβαλλαν για τις επιλογές του Τερίμ, πήραν την απάντησή τους. Έβγαλε τη δουλειά, ξεκουράζοντας τρεις ενδεκαδάτους παίκτες και το Τριφύλλι είναι στους «4» του Κυπέλλου χάρη στα... παιδιά του Ιβάν!

Αν ένας ποδοσφαιριστής αποτύπωνε τον τρόπο σκέψης και την ποδοσφαιρική προσέγγιση του τέως τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Ισπανός ήταν το σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας του και ο ρόλος του στο κλαμπ τέθηκε σε αξιολόγηση από τον Τερίμ. Και σήμερα ο πολύπειρος μέσος ήταν ''οργιαστικός'': καθόριζε το ρυθμό του αγώνα, έπαιρνε όλες τις δεύτερες μπάλες, έκανε κρίσιμες παρεμβάσεις που απέτρεψαν ευκαιρίες και το κρισιμότερο όλων, σκόραρε για το 1-0.

Και όλως τυχαίως, το 2-0 ήρθε από τον παίκτη που τα άκουσε άσχημα για το ντέρμπι της Τούμπας. Ο μοιραίος Μλαντένοβιτς είχε σπαταλήσει σπάνια ευκαιρία στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα σημάδεψε δίχτυα με μια κεφαλιά που δείχνει την ποδοσφαιρική του... αλητεία! Ο Σέρβος έφτιαξε τρεις ευκαιρίες για τον Μπακασέτα σε ανοιχτό παιχνίδι και με στατική φάση. Ο Έλληνας άσος δεν τις αξιοποίησε και έτσι ο Μλαντένοβιτς το έκανε όπως στη... Μασσαλία, που είχε ευστοχήσει στο τελευταίο πέναλτι της επικής πρόκρισης κόντρα στη Μαρσέιγ.

 

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο παρόντες δήλωσαν και οι... ξεγραμμένοι από τον κόσμο, Σαμέτ Ακαϊντίν και Βίτορ Ούγκο. Σίγουρα δεν χρειάστηκε η μεγάλη παρέμβασή τους, όμως ήταν σταθεροί και δε θύμιζαν σε τίποτα το ανησυχητικό δείγμα που παρουσίασαν στη Λεωφόρο. Ο Γερεμέγεφ ήταν εκτός αγώνα, όμως στη μία φάση που πήρε την μπάλα και εκτέλεσε σημείωσε γκολ σπάνιας ομορφιάς το οποίο ακυρώθηκε. Του' φαγε τη δόξα ο Μλαντένοβιτς, όμως ο Σουηδός δείχνει πως την παραμικρή ευκαιρία θα τη μετατρέψει σε γκολ!

Υ.Γ. Έξαλλοι είναι στον Παναθηναϊκό με το μη καταλογισμό πέναλτι στο παρατεταμένο τράβηγμα στον Γερεμέγεφ και όχι άδικα, καθώς υπάρχει εξόφθαλμη παράβαση στον Σουηδό στράικερ. Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Φώτης Ιωαννίδης είχε κερδίσει ένα... τραβηγμένο πέναλτι και η απόφαση της αποψινής διαιτητικής ομάδας σαν να... ισοφάρισε τις αδικίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε δύο πέναλτι ο Παναθηναϊκός - "Αιχμηρή" ανακοίνωση για διαιτησία και VAR! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags