Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραπτόπουλος: ’’Ο Μπερνάρ διέλυσε τον... Τζόνι - Πρόσεξε Αλαφούζε, λευκή πετσέτα ο Ολυμπιακός’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-16 08:08:00

Ραπτόπουλος: ’’Ο Μπερνάρ διέλυσε τον... Τζόνι - Πρόσεξε Αλαφούζε, λευκή πετσέτα ο Ολυμπιακός’’

Sportdog Team
Ραπτόπουλος: ’’Ο Μπερνάρ διέλυσε τον... Τζόνι - Πρόσεξε Αλαφούζε, λευκή πετσέτα ο Ολυμπιακός’’

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και επέκρινε τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραπτόπουλος:

«Ο ΠΑΟΚ με Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Μάρκος Αντόνιο ήταν ανοικτός πίσω, το ματς ξεκινάει με το ΠΑΟ να έχει ένα ορθολογικό 4-2-3-1. Έγινε ένα σετ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ προσεκτικός, πήρε το μάθημά του ο Τερίμ με τις κόντρα επιθέσεις, έβαλε μυαλό. Που πας ΠΑΟΚ με τον Τζόνι, τον... έκανε ο Μπερνάρ από εκεί, τον διέλυσε από εκεί και αχρηστεύτηκε ο Ζίβκοβιτς. Όλο το έργο ήταν οι τρεις χαφ, ο ΠΑΟ ούτε πιέστηκε με πρέσινγκ, ούτε μεγάλη κατοχή είχε, και πήγε διαβασμένος και χτύπησε τον Τζόνι (σ.σ. Ότο)!

Ο διαιτητής μου άρεσε, άφησε το ξύλο και χάρισε κάρτες και στους 2. Τελειώνει το ημίχρονο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο πάει ο ΠΑΟΚ να πιέσει και τότε γίνεται η κατοχή με τον Παναθηναϊκό με πάσες από όλους και άρχισε να ανεβαίνει και γίνεται το 1-0.Τότε ξυπνάει ο Λουτσέσκου από τον λήθαργο και έκανε αλλαγές, ο Παναθηναϊκός του λείπει ο Ιωαννίδης και περιμένεις την ισοφάριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τερίμ "μεταμόρφωσε" ΠΑΟ και Σπόραρ - Ούτε την μπάλα δεν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ - Αδικαιολόγητος Μπακασέτας!

Και γίνεται το επεισόδιο Τάισον και Μπακασέτα, αυτό το επεισόδιο θωράκισε τον Παναθηναϊκό γιατί ο Μπακασέτας θα έπαιζε στο ''9'' μετά. Δεν θα έφτανε ποτέ η μπάλα εκεί. Βάζει τον Ζέκα μπροστά από τα χαφ και απέκτησε ταχύτητα με τον Μαντσίνι μπροστά. Το παιχνίδι χαλάει και αυτό ήταν υπέρ του ΠΑΟ. Και τότε σου ξεκινάει τα τρελά του ο Τερίμ, 3-5-1 με 3 στόπερ. Είχαν από 1 φάση ο καθένας μετά.

Το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ το χάνει από το υπερβολικό ροτέισον, δεν μπορείς να παίξεις έτσι με τον ΠΑΟ, τον υποτιμάς και υπερτιμάς το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ. Ο Ολυμπιακός είναι λευκή πετσέτα για το πρωτάθλημα, που θα πας μωρέ Ολυμπιακέ στην Ευρώπη ή θα χτυπήσεις τον ΠΑΟΚ; Ολυμπιακέ χέστηκες, πέταξες λευκή πετσέτα.Αλαφούζε πρόσεξε μην πάθεις τα περσινά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags