Facebook Pixel Γιώργος Παράσχος: ’’Λάθος Λουτσέσκου με ΠΑΟ - Δεν έχει... κόμπλεξ ο ΠΑΟΚ’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 17:33:00

Ατάκες Παράσχου: ’’Λάθος Λουτσέσκου με ΠΑΟ - Δεν έχει... κόμπλεξ ο ΠΑΟΚ’’

Sportdog Team
Ατάκες Παράσχου: ’’Λάθος Λουτσέσκου με ΠΑΟ - Δεν έχει... κόμπλεξ ο ΠΑΟΚ’’

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη μάχη πρωταθλήματος, το παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα και αποκάλυψε ποιον θέλει ο Άρης στον τελικό.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την απώλεια του Τάισον μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Γιώργος Παράσχος, στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ροτέισον στο ματς με ΠΑΟ: «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι σταθερός. Ήρθε ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, αλλά το ροτέισον που έκανε μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Λουτσέσκου ήταν άψογο. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό έγινε κάτι λάθος. Έπρεπε να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ομάδα. Δεν χρειαζόταν ροτέισον γιατί σε δύο παιχνίδια πηγαίνεις τελικό. Θα μπορούσε να κάνει ροτέισον με τον Ολυμπιακό. Το ματς με τον Παναθηναϊκό, έπρεπε να κερδηθεί όμως».

Για τις απώλειες Τάισον, Μπακασέτα: «Τον ΠΑΟΚ βαραίνει η απόφαση αυτή γιατί ο Παναθηναϊκός στη θέση του Μπακασέτα έχει παίκτη να τον καλύψει, τον Μπερνάρ. Ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικός, δεν έχει κανένα κόμπλεξ και διεκδικεί παντού τη νίκη. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Θα γίνει μάχη, αρκεί να μη δεχθεί γρήγορα γκολ».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει μια ανάκαμψη αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες και παίκτες για να αναπληρώσουν τον Τάισον και να πάρουν τη νίκη. Δεν είναι Παναθηναϊκός ο Ολυμπιακός, δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες. Μπορεί να τον κερδίσει τον Ολυμπιακό και να ξεκουράσει και παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο όρος Πασχαλάκη για να ανανεώσει - Αυτό είναι το νέο "χρυσό" συμβόλαιο - Άλλαξαν όλα λόγω... Μπρινιόλι!

Για τον Κωνσταντέλια: «Αυτός μπορεί να παίξει πίσω από το φορ, μια θέση που του πηγαίνει πολύ. Το βλέπεις και το χαίρεσαι αυτό το παιδί».

Για τη θέση του φορ: «Δεν είναι ακόμη για ολόκληρο παιχνίδι. Ο Τόμας είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ. Ο Τζίμας θέλει να μάθει ακόμη πολλά. Δεν μπορεί να αποκτήσει την κίνηση του Τόμας. Δεν νομίζω ότι ο Τζίμας από το Σαμάτα έχει διαφορά. Μπορεί να κάνει και ο Τζίμας τη δουλειά του. Δεν μπορούμε επίσης να μη σταθούμε και στον Μουργκ».

Για το αν έχει προβάδισμα ο Άρης στο ζευγάρι με τον Παναιτωλικό: «Σίγουρα. Θέλει μια ιδιαίτερη προσέγγιση στο ματς με τον Παναιτωλικό. Έχει κάνει καλή δουλειά ο Πετράκης. Πρέπει να προσέξει ο Άρης. Έχει άγχος γιατί είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και πολλούς τραυματισμούς».

Για τον τελικό Κυπελλου: «Ο Άρης θέλει περισσότερο τον ΠΑΟΚ παρά τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags