Νίκος Αθανασίου: Ο Παναθηναϊκός πήρε στα πέναλτι την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός τον ΠΑΟΚ και ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε στο κέρδος των Πρασίνων, αλλά και στην απίστευτη εμφάνιση του Ντραγκόφσκι.

«Γράφτηκε ένα ιστορικό παραμύθι. Θα έχουμε να θυμόμαστε για πολλά χρόνια αυτό που έκανε ο Ντραγκόφσκι, γιατί έπιασε τρία πέναλτι που ήταν… match ball. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ο Παναθηναϊκός για 120 λεπτά έπαιζε κάτι σαν ποδόσφαιρο, αλλά η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι όλες αυτές ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκού. Δεν θα είχαμε φτάσει όμως μέχρι εκεί αν ο Λημνιός δεν έβαζε το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας του.

Δεν είναι απλά μια πρόκριση για τον Παναθηναϊκό αυτή, αλλά του δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια της χρονιάς, ώστε να κατακτήσει το Κύπελλο και να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Όλο το γήπεδο μπούσταρε την ομάδα, προσπαθούσε να την ξυπνήσει και τη βοήθησε σημαντικά να φτάσει στη νίκη», είπε ο Νίκος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ομάδα... Βαλβέρδε ξανά ο Ολυμπιακός - Αγοράζει τον Όρτα, παίζει ο Καμπράλ - Ακούστηκε για Ποντένσε ότι..."