Για τον Εκόνγκ: «Πριν χρόνια είχε θεσπιστεί νόμος που αν ποδοσφαιριστής τραυματιζόταν σε διοργάνωση της FIFA με ευθύνη της Εθνικής, η ομάδα μπορούσε να κυνηγήσει αποζημίωση, πρέπει να είναι ένα ποσό το οποίο φτάνει τις 150.000. Αυτό είναι μία διαδικασία που κινεί η ομάδα μαζί με της ασφαλιστική εταιρεία που έχει ο παίκτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις χαφ ο Λουτσέσκου και 10αρι Κωνσταντέλια - Επιβεβαιώθηκε η... παραμορφωτική εικόνα στη Λεωφόρο!

 

Για το αν μπορούσε να αρνηθεί ο ΠΑΟΚ την παρουσία του παίκτη στη διοργάνωση: «Σε επίσημη διοργάνωση μία ομάδα δεν μπορεί να αρνηθεί να στείλει τον παίκτη στην Εθνική. Μόνο σε φιλικά παιχνίδια ή σε κάποιο tour το οποίο πραγματοποιεί, μπορεί να γίνει αυτό».

Ενώ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Μόνο αν αυτοκτονήσει ο Άρης δεν θα έχουμε τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με κόσμο, γιατί αν η Πολιτεία το κάνει χωρίς κόσμο θα εκτεθεί με βάση τα μέτρα που έχει λάβει. Ήμουν ο μόνος που ήταν αρνητικός στο νομοσχέδιο που προκρίθηκε, αλλά τότε δεν μίλησε κανείς από τις ομάδες. Θα υποστούν τις ποινές που ψήφισαν, αλλά δεν έκανε κανένας τίποτα και αυτό γιατί οι ΠΑΕ περίμεναν τα χρήματα από το στοίχημα».