Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: ’’Μετωπική’’ Καρυπίδη - Super 3 για τον τελικό
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 17:08:00

Νέο "εμπόδιο" για τον τελικό Κυπέλλου - Διαφωνία στον Άρη με... Καρυπίδη και ΕΠΟ για το ΟΑΚΑ!

Sportdog Team
Νέο "εμπόδιο" για τον τελικό Κυπέλλου - Διαφωνία στον Άρη με... Καρυπίδη και ΕΠΟ για το ΟΑΚΑ!

Δύο σημαντικά προβλήματα έχουν προκύψει σε σχέση με τον τελικό της διοργάνωσης, με την ΕΠΟ να είναι ανένδοτη.

Η μέρα της σπουδαίας ρεβάνς ανάμεσα στον Άρη και τον Παναιτωλικό πλησιάζει, καθώς αύριο (06/03) οι Θεσσαλονικείς θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 από το πρώτο ματς και να περάσουν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 14 ολόκληρα χρόνια! Στο κιτρινόμαυρο ''στρατόπεδο'' επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία και διόλου τυχαία τα εισιτήρια κάνουν... φτερά.

Αν ο Άρης μπορέσει να περάσει, τότε εγείρεται το πρώτο ερώτημα: που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός; Θα γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ή κάπου αλλού; Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι θετικός στο ΟΑΚΑ, αλλά προσκρούει στην άρνηση των οργανωμένων της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, ο Super 3 έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένος να κατέβει στην Αθήνα για τον τελικό και δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί για το ζήτημα, αφού οριστικοποιηθεί η πρόκριση μετά τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, στο σκοτάδι ο Μεντιλίμπαρ - Έκλεισε ο κύκλος Τερίμ, εφιάλτης Γιοβάνοβιτς"

Το δεύτερο ζήτημα που αφορά τον τελικό Κυπέλλου δεν είναι άλλο από την ημερομηνία. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου, όμως το ενδεχόμενο αναβολής της 2ης αγωνιστικής στο πλαίσιο της διευκόλυνσης της Εθνικής ομάδας αλλάζει τα δεδομένα. Το σενάριο που ''παίζει'' τις τελευταίες ώρες αναφέρει πως ο τελικός θα μετατεθεί κατά μία εβδομάδα, στις 25 Μαΐου, με την ΕΠΟ να είναι κάθετα αντίθετη σε αυτή την προοπτική. 

Για την ακρίβεια η ΕΠΟ είναι αρνητική στη μετάθεση του τελικού ακόμη κι αν προκύψουν κι άλλες αναβολές στο πρωτάθλημα, όπως στο ενδεχόμενο που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκριθούν στους "8" του Conference League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags