Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: "Δεν το διαπραγματεύεται ο Μπέος για τον τελικό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-10 12:30:00

"Δεν το διαπραγματεύεται ο Μπέος για τον τελικό" - Μόνο μία λύση για Παναθηναϊκό και Άρη

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Δεν το διαπραγματεύεται ο Μπέος για τον τελικό" - Μόνο μία λύση για Παναθηναϊκό και Άρη

Πού θα γίνει τελικά το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς που θα κρίνει την κούπα, τι θέλουν οι ομάδες και το πρόβλημα με τον Βόλο...

Στον αέρα βρίσκεται η έδρα που θα διεξαχθεί ο τελικός τού Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς (λανθασμένα) κάποιοι είχαν θεωρήσει ότι ο Άρης θα ήταν θετικός στην προοπτική του ΟΑΚΑ.

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο sportdog ο Άρης δεν θέλει να παίξει τον τελικό τού Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο που, πλέον, είναι διαθέσιμο ξανά για να φιλοξενήσει αγώνες, γιατί θεωρούν ότι εκεί θα είναι λαιμητόμος για την ομάδα τους!

Δηλαδή θα υπάρχουν συνθήκες που θα ευνοούν από θέση αρχής τον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι εκεί ήταν η έδρα των Πράσινων μέχρι πριν από λίγο καιρό. Ο Θοδωρής Καρυπίδης αφουγκράζεται τον κόσμο τής ομάδας και αυτός ο κόσμος δεν θέλει να πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Αυτό το γήπεδο θέλουν οι Κίτρινοι - Πολύ δύσκολα θα υπάρξει λύση για τον τελικό

Στα τέλη τού περασμένου Οκτωβρίου, όταν είχε διαπιστωθεί πρόβλημα στην έδρα τού Πανσερραϊκού και υπήρχε προγραμματισμένο ματς με τον Άρη, είχε γίνει αίτημα το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο (που ήταν σε κακή κατάσταση), στην Τούμπα (που όμως μια μέρα νωρίτερα είχε εντός έδρας ματς ο ΠΑΟΚ και ο αγωνιστικός χώρος δεν θα ήταν σε καλή κατάσταση μετά την 90λεπτη καταπόνηση 24 ώρες πριν) και στο Πανθεσσαλικό.

Αλλά ο Αχιλλέας Μπέος είχε αρνηθεί γιατί, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Καρυπίδης ακόμα δεν έχει δώσει τα χρήματα για τις ζημιές που είχαν γίνει από οπαδούς του Άρη στο Πανθεσσαλικό. Κάτι που συνεχίζει να ισχύει, με αποτέλεσμα ο Μπέος να είναι στραβωμένος έτσι κι αλλιώς με τον ισχυρό άνδρα των Κίτρινων. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που, αρχικά, οι Θεσσαλονικείς είχαν δώσει ως πρώτη επιλογή το γήπεδο της Τούμπας - Γνώριζαν, δηλαδή, ότι θα υπάρξει άρνηση από τον Αχιλλέα.

Μπορεί να βρεθεί λύση; Μόνο αν αναλάβει το υπουργείο Αθλητισμού να πείσει τον Μπέο ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά - Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση η πρωτεύουσα της Μαγνησίας θα γεμίσει με οπαδούς που θα αφήσουν χρήματα σε καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεια κ.λπ., άρα ο Μπέος θα βγει κερδισμένος. Μπορεί, όμως, να πειστεί ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν; 

"Μόνο έτσι θα το δεχτεί ο Μπέος - Δεν το διαπραγματεύεται αλλιώς - Τον έχουν ανάγκη"

Το sportdog επικοινώνησε τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαγεωργίου, από τον Βόλο, που γνωρίζει άριστα το ρεπορταζ γύρω από την τοπική ομάδα κ, τον Μπέο, την έδρα της κ.λπ.

"Το δέχεται να διεξαχθεί ο τελικός στον Βόλο υπάρχουν μόνο αν υπάρχουν παιδάκια, μικρές ηλικίες, εκεί δεν έχει πρόβλημα. Είναι σε θέση να το καταφέρει, να δώσει σωστά προσκλήσεις,  και να είναι το γήπεδο γεμάτο με παιδάκια. Αν και έχω ερωτηματικά κατά πόσο μπορεί να πετύχει αυτό. Αλλά μπορεί να είναι με παιδάκια τελικά, και να πάει τέλεια", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρει το κόστος μια τέτοιας απόφασης, δεν το διαπραγματεύεται, και πέρσι στο τέλος το ματς είχε γίνει χωρίς κόσμο και ως χατήρι. Οπότε είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι από την πλευρά του, τον έχουν ανάγκη και δεν τους έχει. Όλοι λένε για το ΟΑΚΑ γιατί ξέρουν ότι δύσκολα θα τον μεταπείσουν. Αν βρεθεί φόρμουλα για μικρές ηλικίες, θα πάνε όλα καλά. Αλλά να πειστεί να έρθουν οπαδοί, φαίνεται απίθανο με βάση όσα έχει πει κιόλας ο ίδιος".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέγραψε πριν 4 μήνες στον ΠΑΟ και τον... διώχνει ο Τερίμ - Ζητάει ακριβή μεταγραφή, αποφασίζει ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags