Facebook Pixel ΠΑΟ - Άρης: Εξελίξεις για τον τελικό Κυπέλλου- Ποιο γήπεδο είναι το φαβορί
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 19:05:00

Τρέχουν οι εξελίξεις για τον τελικό Κυπέλλου - Ποιο γήπεδο είναι το φαβορί - Τότε η οριστική απόφαση

Sportdog Team
Τρέχουν οι εξελίξεις για τον τελικό Κυπέλλου - Ποιο γήπεδο είναι το φαβορί - Τότε η οριστική απόφαση

Παναθηναϊκός και Άρης περιμένουν να μάθουν πού θα κοντραριστούν στον τελικό με έπαθλο το Κύπελλο Ελλάδας.

Παναθηναϊκός - Άρης: Το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου.

Όπως σας έχει γράψει το Sportdog από την πρώτη μέρα των συζητήσεων για την έδρα του τελικού, το Πανθεσσαλικό ήταν το μεγάλο φαβορί για να φιλοξενήσει το σπουδαίο ματς. Το σημαντικότερο πρόβλημα έχει να κάνει με την κάθετη διαφωνία των οπαδών του Άρη, που δεν επιθυμούν τη διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ, προκειμένου να αλλάξει ο Βόλος θα πρέπει να επέλθει συμφωνία δύο ομάδων, ενώ το ΟΑΚΑ χρειάζεται εργασίες της τάξεως των σχεδόν 700.000 ευρώ για να πληροί τις προδιαγραφές ενός τελικού.

Προς τον παρόν δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για την παρουσία 7.000 οπαδών από κάθε ομάδα στον τελικό, με την ΕΠΟ να αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις από την Τετάρτη (13/3) και μετά μαζί με τις ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δίνουν μέχρι και 20 εκατ. σε ΠΑΟ για Ιωαννίδη" - Αντικαταστάτης φορ που πωλείται στην Premier με 100 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags