Γιώργος Χατζάρας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας τεχνικός που αναφέρθηκε στην παρουσία του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την ευκαιρία που έχει το σύνολο του Άκη Μάντζιου για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Ο Άρης έχει μοναδική ευκαιρία απέναντι σε έναν διαχειρίσιμο αντίπαλο για τον ίδιο, μια προβληματική ομάδα, με τον Άρη να καλείται να είναι πιο δημιουργικός και να τελειώνει τις φάσεις, όχι μόνο ο Μορόν, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες του Μάντζιου. Τον έχουμε τον Παναθηναϊκό...

Τα άσχημα πρέπει να τα ξεχνάς όσο πιο γρήγορα γίνεται, έτσι είναι ο αθλητικός χάρτης, πρέπει να τα ξεχνάς γρήγορα τα άσχημα, ο Άρης θέλει το Κύπελλο και πρέπει να το πάρει εστιάζοντας στον στόχο του. Αυτή τη στιγμή έχουν υποβαθμίσει τον θεσμό του Κυπέλλου, είναι αρμοδιότητα της ΕΠΟ και αυτή είναι υπόλογη για την εικόνα που υπάρχει, το Κύπελλο είχε αξία παλαιότερα».

Ενώ για τα προγνωστικά του: «Αν ο Άρης διατηρήσει το ''0'' ο τίτλος είναι δικός του, είναι δύσκολος ο Άρης στο να ανατρέψει το παιχνίδι αν βρεθεί πίσω», είπε ο Γιώργος Χατζάρας.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr