Γιάννης Σπαλιάρας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το γνωστό μοντέλο με αφορμή την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας όλες τις αθλητικές οργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν οι ελληνικές ομάδες. Μάλιστα, στο πνεύμα της ευγενούς άμυλας που τον διακατέχει, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον ΠΑΟΚ ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε Παναθηναϊκό, Άρη και Ολυμπιακό. 

«Ζούμε μεγάλες στιγμές για τον Ελληνικό αθλητισμό φέτος. Βλέπουμε τον Δικέφαλο να σηκώνει κούπες, να πούμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το μάγκικο πρωτάθλημα. Το άξιζε πέρα για πέρα! Αν και Παναθηναικός πολύ το χάρηκα.

Είναι ωραίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο τα πρωταθλήματα να έρχονται και Θεσσαλονίκη. Φυσικά θέλω να πάρουμε το Κύπελλο αλλά και ο Άρης να το πάρει, αφού έχει να πάρει και 50 χρόνια ένα Κύπελλο, νομίζω ότι θα είναι ωραίο για το ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να το βλέπουμε μόνο οπαδικά.

Να πούμε και καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, στον τελικό με την Φιορεντίνα, και μακάρι να κερδίσει κάτι από αυτό!

Ασχολούμαι από μικρός με τον αθλητισμό, ήμουν και στην γυμναστική ακαδημία. Όμως είμαι μπασκετικός, έχω παίξει μέχρι και Α2. Γενικά έχω μεγαλώσει μέσα στον αθλητισμό, είναι τρόπος ζωής και το έχω αγαπήσει», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr