Πέτρος Πασσαλής: Η απουσία του κόσμου θα επηρεάσει περισσότερο τον Άρη σύμφωνα με όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει φαβορί και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. 

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι λυπηρό να μην μπορεί να διοργανωθεί ένας τόσο σημαντικός αγώνας χωρίς οπαδούς. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από ευχές. Συζητάμε έναν χρόνο για το ποια θα είναι η έδρα και αν θα υπάρχουν οπαδοί ή όχι. Είναι άσχημο να μην μπορεί να διοργανωθεί αγώνας με φιλάθλους από δυο ομάδες. Καλό θα ήταν να είναι εκεί οι φίλαθλοι των δυο ομάδων. Γιατί να μην είναι εκεί οι φίλαθλοι για να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές;».

Για το ποιον επηρεάζει περισσότερο η απουσία του κόσμου: «Τον Άρη καθώς ο κόσμος του έχει μεγάλη δίψα για έναν τίτλο. Η παρουσία του θα ήταν μαζικότερη και πιο έντονη».

Για το αγωνιστικό πλάνο του Μάντζιου: «Ο Μάντζιος ζει την ομάδα καθημερινά και γνωρίζει καλά ποιοι είναι έτοιμοι και ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση για να αγωνισθούν. Παίζει ρόλο και το ψυχολογικό κομμάτι. Έχει δείξει ότι τα πάει εξαιρετικά στη διαχείριση. Έκανε μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και ειδικά στα παιχνίδια με τους τέσσερις πιο πάνω στη βαθμολογία του είχε μια εξαιρετική παρουσία».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Περιμένω εντελώς διαφορετικό τον Παναθηναϊκό. Έχει καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά και η έλευση του Κόντη θα τους βοηθήσει να θυμηθούν ξανά κάποια πράγματα». 

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και δεν μπορώ να δώσω προβάδισμα σε κανέναν. Ο Άρης συγκεντρώνει τις πιθανότητες για να κατακτήσει ένα τρόπαιο. Είναι στην ίδια γραμμή αφετηρίας για την κατάκτηση του τίτλου οι δυο ομάδες».

Για το αν υπάρχουν κομβικοί παίκτες: «Έχουμε τα δυο καλύτερα φορ του πρωταθλήματος να αγωνίζονται. Ο Νταρίντα θα παίξει ρόλο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, όπως και ο Μπερνάρ που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση», είπε ο Πέτρος Πασσαλής.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr