«Ώρα Λυκογιάννη και Ζοάο Μάριο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό», γράφει η εφημερίδα ΩΡΑ στο πρωτοσέλιδο της και αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ.
Διαβάστε επίσης...
Ο Μάρκο Νίκολιτς υπολογίζει κανονικά στον Μπάμπη Λυκογιάννη, με τον Έλληνα αριστερό μπακ να αποτελεί μέρος του πλάνου του για το rotation της ΑΕΚ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.
Ο 31χρονος αμυντικός αποκτήθηκε μετά από ένα καλοκαίρι χωρίς ομαδική προετοιμασία, έχοντας ωστόσο δουλέψει ατομικά. Ο Νίκολιτς του δίνει σταδιακά χρόνο συμμετοχής, με τον Λυκογιάννη να αγωνίζεται βασικός στο Κύπελλο κόντρα στον Νέστο και να αναμένεται να ξεκινήσει και απέναντι στον Πανσερραϊκό.
Στόχος είναι μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες να έχει φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του και να είναι διαθέσιμος τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Ευρώπη.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο