Ρεάλ Μαδρίτης: Οι Μαδριλένοι περνούν μια από τις χειρότερες περιόδους στη σύγχρονη ιστορία τους, καθώς έχουν ήδη μείνει εκτός στόχων, ενώ ο χθεσινός ταπαεινωτικός απόκλεισμός με την "τεσσάρα" από τον Άγιαξ αποτέλεσε ουσιαστικά το... κερασάκι στην τούρτα μιας απογοητευτικής σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που βγήκαν νωρίτερα, ο Σαντιάγο Σολάρι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας  μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο νέα ρεπορτάζ αμφισβητούν το μέλλον του Αργεντινού τεχνικού στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό δίκτυο «Sexta» μετέδωσε ότι είναι πιθανό ο Αργεντινός να μην κάθεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Όχι μόνο αυτό, αλλά όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, τηλεφώνησε ήδη στον Ζινεντίν Ζιντάν και του ζήτησε να επιστρέψει στον πάγκο των Μαδριλένων!

Ο "Ζιζού" φέρεται να απάντησε αρνητικά στον Πέρεθ, με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να επιστρέψει τώρα έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ομάδα, όμως φέρεται επίσης να άφησε ανοικτό παράθυρο επιστροφής για το καλοκαίρι, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.