Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Γρανάδα: Η Μπαρτσελόνα αγνοείται - Έσωσε το ιστορικό κάζο με Γρανάδα ο Αραούχο ένα λεπτό πριν το τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-21 00:14:00

Η Μπαρτσελόνα αγνοείται - Έσωσε το ιστορικό κάζο με Γρανάδα ο Αραούχο ένα λεπτό πριν το τέλος (Vid)

Sportdog Team
Η Μπαρτσελόνα αγνοείται - Έσωσε το ιστορικό κάζο με Γρανάδα ο Αραούχο ένα λεπτό πριν το τέλος (Vid)

Νέα γκέλα απόν τους Καταλανούς καθώς στο 89' κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 την Γρανάδα στο Καμπ Νόου με τον Ρόναλντ Κούμαν πλέον να μετράει... ώρες στην Βαρκελώνη.

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα: Μόνο οι... φανέλες έχουν μείνει για να θυμίζουν στους Μπλαουγκράνα κάτι από το όχι μακρινό παρελθόν, καθώς για 90 λεπτά έβλεπαν εφιάλτες απέναντι στους Ανδαλουσίανους και από μια δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο Καμπ Νόου, όμως ένα γκολ του Αραούχο στις αρχή των καθυστερήσεων έφερε την αναμέτρηση στα ίσια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ανοίξει το σκορ μόλις στο 1' με τον Ντουάρντ.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ντουάρτε "παγώνοντας" το ήδη σοκαρισμένο Καμπ Νόου, ενώ παρά το γεγονός ότι οι Μπαλουγκράνα είχαν τον έλεγχο δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο πρώτο μέρος, ενώ αντίθετα οι Ανδαλουσιάνοι ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα.

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε με τους Καταλανούς να μπορούν να απειλήσουν χωρίς επιτυχία, ενώ το... κάζο σώθηκε πραγματικά στο 90' με γκολ του Αραούχο που έκανε το σκορ 1-1.

Πλέον μετά τον αγώνα με την Γρανάδα, η Μπαρτσελόνα είναι στην 7η θέση με 8 βαθμούς, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες της La Liga, ενώ μετά το νέο στραβοπάτημα σίγουρα το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στην ομάδα κρίνεται πολύ αμφίβολο. 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags