Facebook Pixel La Liga: Από πεντάρα σε πεντάρα η "καυτή" Ατλέτικο - Η Χετάφε νίκησε και σπρώχνει τη Βαλένθια στον υποβιβασμό (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-04 01:15:00

Από 5άρα σε 5άρα η Ατλέτικο και πάνω από τη Ρεάλ! - Η Χετάφε νίκησε και σπρώχνει τη Βαλένθια στον υποβιβασμό (Vid)

Sportdog Team

Συναρπαστική η μάχη στη La Liga!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έστησε πάρτι κόντρα στη Κάντιθ, επικράτησε με 5-1 και ανέβηκε στη 2η θέση της La Liga, προσπερνώντας τη Ρεάλ.

H Ατλέτικο άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γκριζμάν, με τον Γάλλο επιθετικό να σημειώνει και δεύτερο γκολ στο 27΄, δίνοντας... αέρα δύο τερμάτων στους «ροχιμπλάνκος».

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο έστησε πάρτι, με τον Μοράτα (49') και τον Καράσκο (57'), να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με την Κάντιθ να μειώνει σε 4-1, με τον Λοζάνο στο 72'. Ένα λεπτό αργότερα, ωστόσο ο Μολίνα διαμόρφωσε το τελικό 5-1 για την Ατλέτικο, που προσπέρασε την Ρεάλ Μαδρίτης, σκαρφαλώνοντας στη 2η θέση της La Liga.

Η Βαλένθια δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να μάχεται για την παραμονή της στη La Liga. Οι Νυχτερίδες απέσπασαν την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Βιγιαρεάλ, η οποία έχασε έδαφος στο κυνήγι της τετράδας, και πλέον βρίσκονται, έστω και στην ισοβαθμία, εκτός επικίνδυνης ζώνης. Ο Τζάκσον άνοιξε το σκορ για το Κίτρινο Υποβρύχιο στο 62', ενώ το σημαντικό γκολ της ισοφάρισης πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Λίνο δέκα λεπτά αργότερα.

Η Χετάφε μπόρεσε να πάρει πολύτιμη βαθμολογική ανάσα αφού επικράτησε 1-0 της Θέλτα εντός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ουνάλ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, ανεβάζοντας τους Μαδριλένους στην 18η θέση στην ισοβαθμία με τη Βαλένθια.

Η βαθμολογία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags