Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον προπονητή-θαύμα της Βαγιεκάνο έχει βάλει στο μάτι για τον Ολυμπιακό ο Κορδόν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-24 09:27:00

Τον προπονητή-θαύμα της Βαγιεκάνο έχει βάλει στο μάτι για τον Ολυμπιακό ο Κορδόν!

Sportdog Team

Έχει καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα από το Βαγιέκας και αυτό δεν αφήνει αδιάφορο τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού.

Προς Ισπανία μεριά κοιτάει ο Αντόνιο Κορδόν προκειμένου να βρει τον επόμενο προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, με αυτό του Άντονι Ιραόλα να έρχεται στο προσκήνιο τελευταίο και σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα ο "Κόκκινος Πρωταθλητής".

Ο Ιραόλα αρέσει στον Κορδόν και παρακολουθείται, καθώς πρόκειται για προπονητή, ο οποίος αναμόρφωσε την Βαγιεκάνο, ανεβάζοντάς την αρχικά στην La Liga το 2021. Στη συνέχεια την έβγαλε στην 12η θέση της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας, ενώ φέτος βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 11η. Μάλιστα, την οδήγησε μετά από 40 χρόνια και στους "4" του Κόπα Ντελ Ρέι!

Στην καριέρα του έχει προπονήσει επίσης την Μιραντές και την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο τον προσέγγισε η Λιντς, αλλά η διοίκηση της Βαγιεκάνο δεν του έδωσε το "οκ" να αποχωρήσει (το συμβόλαιό του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 4 στόπερ που θα... εξετάσει ο Κορδόν - "Γρήγορος και δυνατός στο ψηλό παιχνίδι - Βρήκε... νέο Μέλμπεργκ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags