Κριστιάνο Ρονάλντο: Στην Μαδρίτη βρίσκεται ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Αλ Νασρ όπου αποκάλυψε ότι θέλει να αγωνίζεται για ακόμα 2-3 χρόνια, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό πως θέλει να αγοράσει κάποια ομάδα στο μέλλον.

«Θα ήθελα να παίξε για 2-3 χρόνια ακόμα. Στο μέλλον θα ήθελα να είμαι ιδιοκτήτης ενός συλλόγου, δεν το αποκλείω. Ήξερα ότι ο Μπενζεμά έρχεται στη Σαουδική Αραβία και γι' αυτό είπα ότι το πρωτάθλημα θα είναι μεταξύ των κορυφαίων 5 στο μέλλον, θα έρθουν περισσότεροι παίκτες. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Αλλά νομίζω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε περισσότερο. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Έχουμε πολύ καλές ομάδες, πολύ καλούς Άραβες παίκτες, αλλά πρέπει να βελτιώσουν λίγο περισσότερο την υποδομή.

Ακόμα και οι διαιτητές, το σύστημα VAR, θα πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγοροι. Νομίζω ότι μικρά πράγματα πρέπει να βελτιώσουν. Αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω εδώ. Κατά τη γνώμη μου, εάν συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουν να κάνουν εδώ, για τα επόμενα πέντε χρόνια, νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να μπει στο top-5 του κόσμου. Αν έρθουν, μεγάλοι παίκτες και μεγάλα ονόματα, νεαροί παίκτες, έμπειροι παίκτες, είναι ευπρόσδεκτοι, γιατί αν συμβεί αυτό, το πρωτάθλημα θα βελτιωθεί», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Xρυσό" συμβόλαιο ΠΑΟ σε Ντόρσεϊ - Στη... γωνία ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από μεγάλη ομάδα για Πάντερ

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr