Facebook Pixel UEFA: "Βόμβα" από την UEFA - Απέβαλε από τις διοργανώσεις της γνωστή ομάδα λόγω εμπλοκής σε στημένα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-04 23:33:00

"Βόμβα" από την UEFA - Απέβαλε από τις διοργανώσεις της γνωστή ομάδα λόγω εμπλοκής σε στημένα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" από την UEFA - Απέβαλε από τις διοργανώσεις της γνωστή ομάδα λόγω εμπλοκής σε στημένα (ΦΩΤΟ)

Σημαντική εξέλιξη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν μιας και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία απέβαλε γνωστό σύλλογο λόγω εμπλοκής του σε στημένα παιχνίδια τη σεζόν 2013-14.

Οσασούνα: Μπορεί η ισπανική ομάδα να έκανε μια εκπληκτική σεζόν τερματίζοντας στην 7η θέση της La Liga και παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για το Conference League, όμως η επιτροπή εφέσεων της UEFA αποφάσισε να αφήσει τον σύλλογο εκτός Ευρώπης λόγω της εμπλοκής του σε δύο στημένα παιχνίδια τη σεζόν 2013-14.

Αυτή άλλωστε ήταν και αρχική απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της UEFA, κάτι που δεν άλλαξε και σε δευτεροβάθμιο βαθμό, με την ομάδα της Παμπλόνα πλέον να προσφεύγει στο CAS για να ρίξει την ποινή, κάτι που τελικά αν δεν γίνει ευνοεί την Αθλετίκ Μπιλμπάο, που είχε τερματίσει στην 8η θέση του πρωταθλήματος.

«Η Οσασούνα δεν συμμερίζεται καθόλου τα κριτήρια της UEFA ή τη διερεύνηση της υπόθεσης και λυπάται για το λάθος μήνυμα που στέλνει η UEFA στον κόσμο του ποδοσφαίρου τιμωρώντας όσους καταγγέλλουν τη διαφθορά και τη διώκουν στα δικαστήρια. Τέλος, η Οσασούνα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί όλα τα νομικά μέσα που έχει στη διάθεσή της για να αντισταθεί στην UEFA και να θέσει τέλος σε αυτό που θεωρεί σοβαρή παραβίαση των δικαιωμάτων της», αναφέρει η ανακοίνωση της Οσασούνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέρβαση Αγγελόπουλων για Μίροτιτς - Υπογράφουν δύο Έλληνες στον Ολυμπιακό - Έκπληξη Βεζένκοφ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags